| Vesti | Hardver | Transcend RDP9 i JetFlash 380 – Puno memorije u džepu
Hardver

Transcend RDP9 i JetFlash 380 – Puno memorije u džepu

Transcend Flash Reader OTG

Transcend, poznati proizvođač memorijskih modula, kartica i prateće opreme, predstavio je nove USB OTG uređaje predviđene za upotrebu sa Android prenosnicima opremljenim micro USB portom, sa namerom da u velikoj meri proširi njihove kapacitete za skladištenje podataka. Softversku podršku im pruža Transcend Elite App koji omogućava laku manipulaciju, bekap i deljenje podataka između memorijskih kartica, flash drajvova i Android uređaja.

 

 

 

Transcend Flash Reader OTG 1 T Transcend Flash Reader OTG 2 T Transcend Flash Reader OTG 3 T

 

RDP9 je čitač memorijskih kartica sa mikro USB portom, dva slota za kartice (SD i microSD, uz napomenu da je moguća upotreba samo jednog od njih u datom trenutku) i jednim standardnim USB portom, a može da se koristi u sprezi sa mišem i tastaturom. Zbog malih dimenzija i težine od svega 17 grama lako se smešta u džep.

 

Transcend Flash Reader OTG 4 T Transcend Flash Reader OTG 5 T Transcend Flash Reader OTG 6 T

 

JetFlash 380 je OTG flash drajv sa COB tehnologijom što ga čini laganim i otpornim na vodu i prašinu. Poseduje dva konektora – standardni i micro USB čime je dodatno olakšan transfer podataka sa računara opremljenog „velikim“ USB portom na prenosni uređaj. Dostupan je u kapacitetima od 8 do 32 GB.

 

 

Izvor: Transcend

 

Komentarišite na forumu