| Vesti | Hardver | Transcend predstavlja JetDrive Go 300
Hardver

Transcend predstavlja JetDrive Go 300

Transcend JetDrive Go 300

JetDrive Go 300 je poseban fleš drajv specifično dizajniran za upotebu sa Apple iPhone, iPad i iPod uređajima. On na jednom kraju ima Lightning, a na drugom USB 3.1 priključak i time Transcend JetDrive Go 300 omogućava laku i brzu razmenu podataka između Apple prenosivih uređaja i računara. U pratnji USB fleša dolazi i ekskluzivni JetDrive Go App program za ažuriranje i fajl menadžment. JetDrive Go 300 je jedinstveno rešenje za oslobađanje prostora na Vašem iPhone, iPad ili iPod uređaju,  bez upotrebe kablova i bez potrebe za internet konekcijom.

Kućište od Transcend JetDrive Go 300 drajva je izrađeno od aluminijuma i dolazi u crnoj i srebrnoj boji. Lightning priključak je dodatno isturen kako bi omogućio neometano povezivanje sa Apple uređajima čak i u slučaju da imaju debele zaštitne maske na sebi. Transcendov JetDrive Go 300 ima poseban dizajn sa niskom potrošnjom, što znači da neće cediti bateriju Vašeg Apple mezimca. 

JetDrive Go 300 kombinuje Lightning priključak koji može dostići brzine prenosa od 20MB/s i regularni USB 3.1 koji dostiže neverovatnu brzinu prenosa od 130MB/s. U praksi to znači da će korisnik preko USB 3.1 priključka moći prebaciti  HD film od 4GB za samo 28 sekundi.

 

Transcend JetDrive Go 300 1 T

 

Besplatna JetDrive Go aplikacija omogućava brzo ažuriranje i sinhronizaciju sa kamerom bez upotrebe kablova ili internet konekcije. JetDrive Go u sebi sadrži i svu neophodnu podršku za pregled Microsoft Office, Apple iWork i Adobe PDF fajlova. Aplikacija može automatski da klasifikuje fajlove i da rasporedi fotografije, video materijale i dokumente po datotekama.

MFi (Made for iPod/iPhone/iPad) je Apple-ov program licenciranja za dodatke i asesoare koji su namenjeni iPhone, iPad i iPod uređajima. Transcend JetDrive Go 300 je prošao sva rigorozna testiranja kako bi bio Apple MFi sertifikovan. Pored dve moguće boje, dostupan je i u kapacitetima sa 32GB i 64GB.

Podržani  Apple uređaji:

iPhone

  • iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6,
  • iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5

iPad

  • iPad (4. generacija) , iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air
  • iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini

iPod

  • iPod touch (5. generacija), iPod touch (6. generacija)

 

Izvor: Transcend

 

Komentarišite na forumu….