| Vesti | Hardver | Transcend predstavio MP710
Hardver

Transcend predstavio MP710

Transcend MP710

Za ljubitelje fitnessa, joggere, kao i sve one koji vole da vežbaju uz omiljenu muziku, kompanija Transcend je spremila digitalni muzički player koji će im to omogućiti – MP710.

Transcend MP710 podržava tzv. fitness mod, koji uz pomoć G-senzor brojača koraka, može sa popriličnom tačnošću da izbroji svaki korak tokom vežbanja i time omogući korisniku da ima detaljan uvid u svoj napredak.

Transcend MP710 dolazi sa kvalitetnim 2″ TFT ekranom u boji, sa kojeg se mogu videti informacije iz gotovo bilo kojeg ugla, a ni jako sunce neće ometati čitanje sa ekrana. Tu su i kvalitetne, prenosive, ergonomske earhook slušalice, kojima se može izvaditi „držač za uši“ kada korisnik želi da sluša muziku bez vežbanja.

MP710 se može pohvaliti i dugotrajnom baterijom koja omogućava čak 42 sata reprodukcije audio materijala, a sve to je spakovano u male dimenzije tj. debljinu od 10mm, sa masom od svega 39g!

 

Transcend MP710 fitness

 

Transcend MP710 digitalni muzički player, osim broja načinjenih koraka, može da prikaže i vreme treninga, pređenu dužinu, kao i koliko je kalorija utrošeno prilikom vežbanja. Korisnik ima mogućnost da sebi zada jedan od ovih parametara kao cilj, a uređaj će ga obavestiti kada je cilj ostvaren.

Ukupni kapacitet MP710 iznosi 8GB što će većini korisnika biti i više nego dovoljno, jer se na njega može smestiti oko 2000 pesama.

 

Transcend MP710 1

 

Transcend MP710, osim što nudi uživanje prilikom vežbanja, poseduje i ugrađeni FM radio, kao i snimanje glasa i snimanje preko line in ulaza. Snimanje radio programa se može zakazati i maksimalno trajanje snimanja, sa jednim punjenjem, iznosi čak 28 sati, tako da korisnik može bez problema da snimi sve ono što mu je potrebno tokom dana. MP710 može biti od koristi studentima koji žele da snimaju predavanja, kao i biznismenima koji mogu snimati sastanke i sl.

 

Specifikacije:

Transcend MP710 specifikacije

 

Mogućnosti:

 

 

Transcend MP710 će dolaziti uz dvogodišnju garanciju, sa preporučenom cenom koja će iznositi 64$.

 

Izvor: Transcend

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar