| Vesti | Hardver | ThermalTake uređaji nagrađeni Computex d&i nagradom
Hardver

ThermalTake uređaji nagrađeni Computex d&i nagradom

Thermaltake COMPUTEX d i nagrada

Može se reći da se kompanija Thermaltake zajedno sa svojim brendom Tt eSPORTS pretplatila na razne nagrade za dizajn svojih mnogobrojnih proizvoda.

Ovaj put je u pitanju COMPUTEX d&i nagrada, u organizaciji iF Forum Design-a, gde je pet Thermaltake-ovih proizvoda odabrano za ovo već prestižno priznanje.

Nagradama su se okitili Thermaltake Satellite kuler za laptopove, Toughpower DPS napajanja (750 i 850W), o kojima smo već pisali u par navrata na našem portalu, Tt eSPORTS Sybaris hibridne slušalice (žične i bežične), Tt eSPORTS VERTO gejmerske slušalice, kao i Level 10 M hibridni miš (žični i bežični).

Ovih 5 modela je nagrađeno među konkurencijom od 288 uređaja iz 9 zemalja.

 

Thermaltake Satellite Notebook Cooler T Thermaltake Toughpower DPS T

 

Tt eSPORTS Level 10 M mis T Tt eSPORTS SYBARIS slusalice T Tt eSPORTS VERTO slusalice T

 

Da bi uređaj zaslužio ovu d&i nagradu potrebno je da zadovolji usklađenost 11 kriterijuma – stepen inovacija, kvalitet dizajna, izbor materijala, funkcionalnost, bezbednost prilikom korišćenja, upotrebna vrednost, univerzalnost dizajna, ergonomija, indentitet proizvoda, upotreba ekoloških materijala koji ne zagađuju životnu sredinu, kao i umešnost.

Tako Thermaltake Sateliite, osim funkcije hladnjaka za lapotpove poseduje ugrađene zvučnike, Toughpower DSP napajanja podržavaju Smart DPSApp softver uz pomoć koga se mogu lako izračunati troškovi električne energije računara, pratiti potrošnja u realnom vremenu, efikasnost napajanja, naponi na svim granama isl. Tt eSPORTS Level 10 M miš i Sybaris slušalice se mogu koristiti sa i bez kabla.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar