ned

03

mar

2013

Thermaltake predstavlja Urban S21 Štampa
Napisao PCAXE   

Thermaltake Urban S21Thermaltake je 1. marta ove godine predstavio novo kućište Urban serije – Urban S21, mainstream mid-tower kućište.

Celu Urban seriju karakteriše jednostavna i elegantna estetika, a kućišta su dizajnirana za korisnike koji traže visoke performanse i jednostavan, ali sofisticiran izgled kućišta.

 

 

 

Thermaltake Urban S21 3 T

 

Vrata prednjeg panela Urban S21 kućišta su od brušenog metala, a iza njih se kriju 3 ODD i 6 HDD podeoka. Na gornjem delu prednje stranice se nalaze dva USB 3.0 priključka, kao i HD priključci za mikrofon i slušalice. Na levoj stranici je i mali prozor sa pogledom na unutrašnjost kućišta.

 

Thermaltake Urban S21 1 T Thermaltake Urban S21 2 T

 

Urban S21 dolazi sa dva 120mm ventilatora, a korisnici imaju više mogućnosti za osmišljavanje ventilacionog sistema. ODD i HDD uređaji se lako instaliraju zahvaljujući “tool less” dizajnu.

 

Thermaltake Urban S21 4 T

 

Ovo kućište ima gumirane rupe za sprovođenje kablova i mogućnost instalacije vodenog hlađenja. Podržava mATX i ATX matične ploče i dugačke grafičke karte. Za detaljne specifikacije Urban S21 kućišta možete pogledati oficijalni PDF fajl.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu...