Quantcast
Get Adobe Flash player

ned

03

mar

2013

Thermaltake predstavlja Urban S21 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake Urban S21Thermaltake je 1. marta ove godine predstavio novo kućište Urban serije – Urban S21, mainstream mid-tower kućište.

Celu Urban seriju karakteriše jednostavna i elegantna estetika, a kućišta su dizajnirana za korisnike koji traže visoke performanse i jednostavan, ali sofisticiran izgled kućišta.

 

 

 

Thermaltake Urban S21 3 T

 

Vrata prednjeg panela Urban S21 kućišta su od brušenog metala, a iza njih se kriju 3 ODD i 6 HDD podeoka. Na gornjem delu prednje stranice se nalaze dva USB 3.0 priključka, kao i HD priključci za mikrofon i slušalice. Na levoj stranici je i mali prozor sa pogledom na unutrašnjost kućišta.

 

Thermaltake Urban S21 1 T Thermaltake Urban S21 2 T

 

Urban S21 dolazi sa dva 120mm ventilatora, a korisnici imaju više mogućnosti za osmišljavanje ventilacionog sistema. ODD i HDD uređaji se lako instaliraju zahvaljujući “tool less” dizajnu.

 

Thermaltake Urban S21 4 T

 

Ovo kućište ima gumirane rupe za sprovođenje kablova i mogućnost instalacije vodenog hlađenja. Podržava mATX i ATX matične ploče i dugačke grafičke karte. Za detaljne specifikacije Urban S21 kućišta možete pogledati oficijalni PDF fajl.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu...