| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavlja Core V21
Hardver

Thermaltake predstavlja Core V21

Thermaltake Core V21

Thermaltake je predstavio najnovijeg člana Core V serije, micro-ATX kućište koje dolazi sa Tt LCS (Liquid Cooling Supported) sertifikatom, Core V21. Novo Tt kućište nudi razne mogućnosti za proširivanje sistema, jer dva ovakva kućišta možete naslagati jedno na drugo, a pritom i prednju masku možete okrenuti kako Vam najviše odgovara. Pored toga, matičnu ploču možete postaviti u horizontalni ili vertikalni položaj.

Core V21 dolazi sa fabrički instaliranim 200mm ventilatorom iza prednje maske, a podržava instalaciju vodenih sistema hlađenja sa radijatorima raznih dimenzija, grafičkih karti do 350mm dužine, CPU kulera do 185mm visine i napajanja do 200mm dužine. 

 

Na mestu za napajanje se nalaze antivibracione gumice, a tu je i filter za prašinu koji se vadi, dok je na gornjem delu kućišta još jedan magnetni filter. Core V21 ima pet ekspanzionih slotova, a može da primi šest 3.5’’ ili 2.5” uređaja.

 

Thermaltake Core V21 1 T Thermaltake Core V21 2 T Thermaltake Core V21 3 T

 

Unutrašnjost kućišta je raspodeljena na dve glavne komore, gde je gornja komora namenjena rashladnim sistemima, a donja napajanju i hard diskovima.

 

Thermaltake Core V21 4 T Thermaltake Core V21 5 T Thermaltake Core V21 6 T

 

Kućište je potpuno crno, a dimenzije su mu: 336 x 320 x 424mm (V x Š x D).

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu