| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Suppressor F31 kućište
Hardver

Thermaltake predstavio Suppressor F31 kućište

Tt Suppressor F31

Kompanija Thermaltake predstavila je novo Mid-Tower kućište, pod nazivom Suppressor F31, koje je namenjeno tihom radu, jer je obloženo posebnim anti-akustičnim materijalom. Korisnici imaju i mogućnost da kupe tzv. Power Cover, koji je posebno dizajniran za ovo kućište, sa ciljem pokrivanja kablova koji se nalaze u donjem delu kućišta, gde je smešteno i napajanje, uz dobijanje dva dodatna podeoka za instalaciju 2.5” uređaja.

Proizvođač naglašava da ovo kućište nosi Tt LCS sertifikat, što znači da podržava instalaciju high-end vodenih sistema za hlađenje, pa će kao takvo zadovoljiti i najtvrdokornije entuzijaste. Suppressor F31 podržava matične ploče od Mini ITX do ATX formata, a dostupan je i u varijanti sa bočnim prozorom

 

O

 

Kombinacija 2+3 potpuno modularna kaveza za HDD, odnosno SSD uređaje, uz sakrivene podeoke iza tacne od matične ploče, dodatno oslobađa prostor za izgradnju željenog sistema, a da pritom ostaje i 50mm prostora za sakrivanje kablova.

 

Tt Suppressor F31 1 T Tt Suppressor F31 2 T
   
Tt Suppressor F31 3 T Tt Suppressor F31 4 T

 

Tu su i fini filteri za prašinu koji se lako održavaju i koji su strateški smešteni iza prednjeg panela, gornje i donje stranice. Sva tri filtera se lako skidaju, s tim da je gornji magnetni, te je najpraktičniji za čišćenje.

 

Tt Suppressor F31 5 T Tt Suppressor F31 6 T
   
Tt Suppressor F31 7 T Tt Suppressor F31 8 T

 

Anti-akustični materijal oblaže gornju, prednju i bočne stranice kućišta, a korisnici mogu da biraju koje delove „sunđera“ žele da uklone s obzirom na instalaciju ventilatora. Suppressor F31 je fabrički opremljen sa dva 120mm ventilatora, smeštena sa prednje i zadnje strane kućišta, s tim da nudi veliki broj kombinacija za montažu dodatnih 120/140/200mm ventilatora.

 

Tt Suppressor F31 9 T Tt Suppressor F31 10 T

 

Novi Suppressor F31 podržava instalaciju tri 120mm, odnosno dva 140mm radijatora za vodena hlađenja, umesto montaže jednog 200mm ventilatora. Tu je i podrška za grafičke karte dužine do 420mm (ukoliko uklonite HDD kavez), kao i za CPU kulere visine do 180mm, i napajanja dužine do 220mm.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu