| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio belu verziju Core X9 kućišta
Hardver

Thermaltake predstavio belu verziju Core X9 kućišta

Thermaltake Core X9 Snow

Kompanija Thermaltake je predstavila novu, belu verziju kućišta Core X9, pod nazivom Core X9 Snow Edition. Radi se o E-ATX Cube kućištu koje dolazi sa Tt LCS sertifikatom i nudi različite mogućnosti međusobnog kombinovanja (tzv. „stacking“ dizajn), premeštanja stranica i prednjeg panela. Core X9 Snow Edition je namenjen DIY entuzijastima i ljubiteljima AIO vodenih sistema hlađenja.

Core X9 kućišta su dizajnirana da udome high-end gejming sisteme koji zahtevaju dobru ventilaciju, a nude i potpuno modularne HDD kaveze u koje staje i do šest uređaja za skladištenje. Ova kućišta mogu da prime i dual slot grafičke karte do 590mm dužine, tower CPU kulere do 250mm visine, napajanja dužine do 220mm i dva radijatora dužine do 480mm u gornjem delu kućišta. 

U Core X9 Snow Edition mogu da se instaliraju ventilatori od 120, 140 i 200mm, dok na stranice staju ventilatori od 120 i 140mm. Fabrički je opremljen jednim 200mm ventilatorom sa prednje strane i jednim 120mm ventilatorom sa zadnje strane.

 

Thermaltake Core X9 Snow 1 T Thermaltake Core X9 Snow 2 T Thermaltake Core X9 Snow 3 T

 

Ovo kućište nudi i tzv. Chamber dizajn unutrašnjosti, tj. podeljeno je na dve komore – gornja komora je predviđena za rashladna rešenja, a donja za napajanje i HDD kaveze. Zahvaljujući modularnim HDD kavezima za 2.5” i 3.5” uređaje, korisnicima je omogućeno oslobađanje prostora u različite svrhe, uključujući proširivanje rashladnih sistema.

 

Thermaltake Core X9 Snow 4 T Thermaltake Core X9 Snow 5 T Thermaltake Core X9 Snow 6 T

 

Core X9 Snow Edition je potpuno modularno kućište, a „3+9“ koncept kaveza dozvoljava više kombinacija kad je organizacija hard diskova i optičkih uređaja u pitanju – korisnici na raspolaganju imaju šest 2.5”/3.5” podeoka, raspoređenih u dva kaveza, i još tri dodatne pregrade za instalaciju jednog 3.5” i dva 2.5” uređaja, kao i tri podeoka za 5.25” uređaje.

 

Thermaltake Core X9 Snow 7 T Thermaltake Core X9 Snow 8 T Thermaltake Core X9 Snow 9 T

 

Pritom je moguće menjati položaj bočnih stranica, kako bi stranica sa prozorom bila na željenom mestu, kao i položaj I/O panela. Na raspolaganju su četiri USB 3.0 priključka i HD Audio konektori, kao i osam ekspanzionih slotova.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu