| Vesti | Hardver | Thermaltake pokrenuo Smart Power Management Experience Program
Hardver

Thermaltake pokrenuo Smart Power Management Experience Program

Thermaltake SPM

Thermaltake je još u oktobru ove godine najavio novu Smart Power Management (SPM) platformu, a sada pozivaju sve one koji su zainteresovani za Thermaltake SPM napajanja, da se prijave za učešće u Smart Power Management Experience Programu. Ovaj program će korisnicima omogućiti da iskuse sve funkcije SPM platforme, kao što su praćenje potrošnje energije, dobijanje obavaštenja o kvarovima ventilatora i pregrevanju, ili procena koliko je sistem „eco-friendly“.

Da biste se prijavili za SPM Experience Program treba da posetite Thermaltake SPM homepage i pratite instrukcije. Pored navođenja osnovnih podataka, poput imena, e-mail adrese i mesta stanovanja, treba da navedete i razlog zašto želite da se priključite programu, kao i da nabrojite specifikacije svojih aktuelnih računarskih komponenti. Broj mesta je ograničen, a oni koji budu prihvaćeni za učešće u programu, imaju priliku da osvoje Smart DPS G 650W Gold digitalno napajanje.

 

Thermaltake SPM 1

 

Korisnici sa SPM platformom na raspolaganju imaju tri glavne aplikacije (servisa): DPS G Smart Power Management Cloud 1.0, DPS G PC APP 2.0 i DPS G Mobile APP 1.0.

 

Thermaltake SPM 2 T Thermaltake SPM 3 T

 

Upload-ovanjem podataka o potrošnji energije sa PC APP 2.0 na SPM platformu, na svakih 6 sati, korisnici mogu da nadziru i analiziraju parametre sa više napajanja, preko SPM Cloud 1.0 servisa. Komandna tabla pokazuje informacije u realnom vremenu, poput ukupnog vremena, troška, utrošenih kWh, proseka u vatima (W), i prosečne efikasnosti u periodima od 30, 14 ili 7 dana. Pritom možete videti i tzv. „eco report“ (ekološki izveštaj) i izveštaj o energetskoj potrošnji, koji nude podatke o CO2 emisiji i sl., uključujući i poređenje trenutnih podataka i zapisa sa podacima iz prethodna tri meseca. Grafikoni koji su jednostavni za očitavanje i navedena dva izveštaja će korisnicima pomoći da bolje razumeju komplikovane numeričke podatke i da prepoznaju svoje ponašanje kad je potrošnja energije u pitanju.

 

Thermaltake SPM 4 T Thermaltake SPM 5 T

 

DPS G PC APP 2.0 će najbolje služiti poslovnim korisnicima u kontroli utrošenog vremena, potrošnje i cene struje. Ova aplikacija svakoga minuta dobija podatke iz sistema i omogućava nadgledanje i analizu ključnih parametara vezanih za rad napajanja, procesora i grafičkih karti.

 

Thermaltake SPM 6

 

Sa DPS G APP 2.0 aplikacijom, korisnici mogu pristupiti podacima o energetskoj potrošnji preko svojih Android ili iOS uređaja, bilo kad i bilo gde. Upozorenja će u realnom vremenu biti poslata preko PC aplikacije na SPM platformu, ukoliko dođe do kvara nekog ventilatora ili ako temperatura sistema pređe 60℃. SPM platforma će istovremeno poslati upozorenje i na servise DPS G Smart Power Management Cloud 1.0 i Mobile APP 1.0. Ovakva upozorenja korisnicima omogućavaju da spreče fatalne padove sistema i reaguju na vreme.

 

Thermaltake SPM 7

 

Više informacija o samoj SPM platformi možete pronaći na ovoj adresi, a listu napajanja iz Thermaltake DPS G serije, koja podržavaju SPM platformu, čine:

  • Smart DPS G 650W/750W Gold i 600W/700W Bronze modeli;
  • Toughpower DPS G Gold Series napajanja (450W/550W/650W/750W/850W/1050W);
  • Toughpower DPS G Platinum serija napajanja (850W/1050W/1200W).

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu