| Vesti | Hardver | Thermaltake najavio Toughpower Gold seriju napajanja
Hardver

Thermaltake najavio Toughpower Gold seriju napajanja

Thermaltake Toughpower Gold serija napajanja

Kompanija ThermalTake, jedan od lidera u proizvodnji kompjuterskih kućišta, napajanja, sistema hlađenja isl je najavila novu seriju napajanja. Nova serija najavljenih napajanja nosi oznaku ThermalTake Toughpower Gold. Napajanja iz ove serije karakteriše 80+Gold standard sa efikasnošću do 92%, potpuna kompatibilnost sa Intel Haswell procesorima, kao i modularnost i petogodišnja garancija!

Trenutno nova serija će imati tri predstavnika – Thermaltake Toughpower Gold 550W, Thermaltake Toughpower Gold 650W, kao i „najjačeg“ predstavnika od 750W – Thermaltake Toughpower Gold 750W.

 

 

Sva napajanja iz ove serije koriste najkvalitetnije komponente da bi se dobila što veća stabilnost napona, kao i dugotrajnost napajanja i napajanih komponenti sistema, tako da ne čudi ponuđena garancija od pet godina.

 

Thermaltake Toughpower Gold 550W

 

Tu je i tihi ventilator prečnika 14cm, sa deklarisanom bukom od 18dB prilikom tipičnog opterećenja, što će znati da cene korisnici koji žele što manju buku iz svojih kućišta. Zanimljivo je da je buka deklarisana na ispod 23dB kada je u pitanju puno opterećenje, što važi za sva tri modela.

 

Thermaltake Toughpower Gold 650W

 

Modere će obradovati modularni flat kablovi, koji će uticati na kabliranje tj. učiniti ga lakšim, kao i na protok vazduha.

 

Thermaltake Toughpower Gold 750W 1 T Thermaltake Toughpower Gold 750W 2 T

 

Sva napajanje iz ove serije karakteriše single +12V rail dizajn, tako da su pogodna i za dualGPU sisteme jer imaju četiri PCI-e 6+2 konektora (osim modela od 550W koji ih ima dva).

Tako model od 550W na +12V grani nudi čak 45,4A, model od 650W nudi 54A, dok najjači predstavnik nudi preko 60A tj. tačnije 62A.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar