| Vesti | Hardver | Thermaltake najavio Core V1
Hardver

Thermaltake najavio Core V1

Thermaltake Core V1

Novo mini kućište za mITX ploče

 

Thermaltake je ovih dana najavio Core V1, novo malo kućište za ITX format ploče, sa ventilatorom od 200mm na prednjem panelu. Nakon Core V71, koji je dobro prošao u recenzijama, pa i na našem testu, Core V1 je spreman da predvodi drugačiji trend u Core seriji. Posebno je dizajniran za igrača koji traži moćan prenosivi mini sistem.

Pametno urađeni simetrični bočni paneli dozvoljavaju korsinicima da ih zamene u zavisnosti od toga da li im treba bolja prezentacija za vodeno ili vazdušno hlađenje. 

Core V1 je podeljen u dve glavne komore: gornja je za hlađenje i glavne komponente, a donja za PSU i sakrivanje kablova. Podeoci za uređaje od 2,5” i 3,5” su odstranjivi i korisnici mogu da uživaju u punoj slobodi koju dobijaju za vodeno ili vazdušno hlađenje unutar kućišta.

 

Thermaltake Core V1 2

 

Ventilator od 200mm koji je fabrički postavljen napred, zajedno sa dva opciona ventilatora od 80mm na zadnjem delu garantuju dobru provetrenost. 

 

Thermaltake Core V1 6 T Thermaltake Core V1 7 T Thermaltake Core V1 8 T

 

Core V1 ima ugrađena dva USB 3.0 porta i HD audio konektore zajedno sa Power i Reset dugmetom. Ovakav dizajn ga održava jednostavnim i čistim i daje direktan i lak pristup eksternim uređajima.

Gejmeri lako mogu ugraditi do čak 4 uređaja za čuvanje podataka na modularna postolja za diskove. U njega se mogu postaviti i dual slot grafičke karte dužine do 260mm, CPU kuler sa visinom do 140mm, zajedno sa napajanjem dužine do 180mm i pritom ostaje čak 80mm za uređivanje kablova.

 

Thermaltake Core V1 3 T Thermaltake Core V1 4 T Thermaltake Core V1 5 T

 

Core V1 ima mesta za montiranje ventilatora ili radijatora od 120mm ili 140mm, sa dodatnim prednjim ventilatorom od 200mm i dva od 80mm pozadi. Podržava AIO sistem tečnog hlađenja Water 3.0 Performer i Pro, kao i seriju ventilatora Pure, Luna i Odin…

 

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar