| Vesti | Hardver | ThermalTake na PAX East 2014 sajmu
Hardver

ThermalTake na PAX East 2014 sajmu

Thermaltake na PEX East 2014

Kompanija ThermalTake je iskoristila priliku da na ovogodišnjem PAX East 2014 sajmu, koji je održan od 11-13. aprila u Bostonu, u partnerstvu sa Newegg-om upozna posetioce sa svojim novim periferijama namenjenih igračima, kao i drugim proizvodima namenjenim hardverskim entuzijastima.

Počeci Pax East potiću od već davne 2004. godine, a danas predstavlja veliki događaj gde se okupljaju sponzori, gejmeri i naravno proizvođači hardvera za gejmere i entuzijaste.

 

ThermalTake je iskoristio priliku da pokaže dosta svojih prozivoda. Među njima je i high end full tower kućište sa vodenim hlađenjem – Core V71, čije slike možete videti ispod:

 

Thermaltake Core V71 01 T Thermaltake Core V71 02 T

 

 

Prikazana su i ThermalTake ToughPower DPS napajanja, o kojima smo ranije pisali na našem portalu. U pitanju su napajanja koja možete kontrolisati putem Smart DPSApp softvera.

Uz pomoć ovog softvera možete lako izračunati troškove električne energije vašeg računara. Pored toga možete pratiti potrošnju u realnom vremenu, efikasnost napajanja, ali i napone na svim granama. Korisnik čak može razmenjivati informacije o potrošnji isl sa ostalim korisnicima ovih napajanja putem Tt Cloud servisa.

 

Thermaltake Toughpower DPS PSU 01 T Thermaltake Toughpower DPS PSU 02 T
   
Thermaltake Toughpower DPS PSU 03 T Thermaltake Toughpower DPS PSU 04 T

 

 

Za igrače na raspolaganju su bili TT eSports Poseidon Z mehanička tastatura, kao i TT eSports Chronos gejmerske slušalice, sa 40mm drajverima i materijalima koje ih čine vrlo udobnim za dugotrajne igračke sesije tako da su idealne za FPS/RTS/MMORPG igre.

 

Tt eSPORTS CRONOS geming slusalice

 

Tt eSPORTS Poseidon Z tastatura

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar