| Vesti | Hardver | Thermaltake je predstavio BlacX – WiFi doking stanicu
Hardver

Thermaltake je predstavio BlacX – WiFi doking stanicu

Thermaltake BlacX Urban

Thermaltake BlacX Urban je kompaktna doking stanica za hard diskove sa ugrađenim WiFi adapterom. On nudi kompletan i jednostavan način za povezivanje i pristupanje vašim podacima.

Zbog integrisanog WiFi-a, svojim podatcima možete pristupiti i preko pametnih telefona, tableta i drugih prenosivih uređaja. Nezavisnog od toga da li ste vlasnik Apple proizvoda sa iOS operativnim sistemom ili posedujete Android uređaj, jednostavnim instaliranjem „TtCloud“ aplikacije ste već spremni za povezivanje!

BlacX Urban takođe podržava UpnP standard koji će Vam pružiti široku kompatibilnost povezivanja.

 

Thermaltake BlacX Urban 4 T Thermaltake BlacX Urban 5 T Thermaltake BlacX Urban 6 T

 

Ugrađeni WiFi adapter ostvaruje konekciju preko Wi-Fi 802.11 b/g/n veze. Thermaltake BlacX Urban doking stanica putem Wi-Fi-a omogućava korisnicima da skladište i pregledaju slike, filmove i muziku istovremeno, na bilo kom mestu. WiFi podržava WEP/WPA/WPA2 bezbednosne opcije da bi vaši podaci bili zaštićeni. I to nije sve, BlacX ima čak i opciju tethering-a.

 

Thermaltake BlacX Urban 1 T Thermaltake BlacX Urban 2 T Thermaltake BlacX Urban 3 T

 

Doking stanica ima podršku za 2,5“ i 3,5“ hard diskove i sa računarom može upostaviti konekciju i preko USB 3.0 koji može dostići brzine prenosa do 5.0Gbps.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu