| Vesti | Hardver | Thermaltake izbacio novu Core X seriju kućišta
Hardver

Thermaltake izbacio novu Core X seriju kućišta

Thermaltake Core X

Thermaltake je na tržište plasirao nova Core X Cube („kockasta“) kućišta – X1, X2 i X9, koja su namenjena ITX, mATX, odnosno E-ATX matičnim pločama (tim redosledom). Kućišta dolaze sa Tt LCS sertifikatom i nude različite mogućnosti međusobnog kombinovanja, premeštanja stranica i prednjeg panela. Kućišta su namenjena DIY entuzijastima i ljubiteljima AIO vodenih sistema hlađenja.

Core X serija kućišta je dizajnirana da udomi high-end gejming sisteme koji zahtevaju dobru ventilaciju, a nudi i potpuno modularne HDD kaveze u koje staje i do šest uređaja za skladištenje. Ova kućišta mogu da prime dual slot grafičke karte, tower CPU kulere, napajanja dužine do 200mm i radijatore od vodenih hlađenja dužine do 400mm. 

 

U gornji deo ovih kućišta mogu da se instaliraju ventilatori od 120, 140 i 200mm, dok na stranice staju ventilatori od 120 i 140mm.

 

Thermaltake Core X 1 T Thermaltake Core X 3 T Thermaltake Core X 2 T

 

Sva tri kućišta imaju tzv. Chambers koncept unutrašnjosti, tj. podeljena su na dve komore – gornja komora je predviđena za rashladna rešenja, a donja za napajanje i HDD kaveze.

 

Thermaltake Core X 7 T Thermaltake Core X 8 T Thermaltake Core X 9 T

 

Kavezi su potpuno modularni, dakle vade se iz kućišta i premeštaju po želji, a primaju 2.5” i 3.5” uređaje. Kavezi za 5.25” uređaje se takođe vade iz kućišta.

 

Thermaltake Core X 4 T Thermaltake Core X 5 T Thermaltake Core X 6 T

 

Svi modeli, X1, X2 i X9, dolaze samo u crnoj boji, a o ceni i dostupnosti još nema zvaničnih podataka.

 

 

Više informacija o svakom pojedinačnom modelu i njihovim razlikama možete pronaći na zvaničnom sajtu proizvođača.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu