| Vesti | Hardver | SP predstavio Marvel M70
Hardver

SP predstavio Marvel M70

SP Marvel M70

Kompanija Silicon Power je rešila da se upusti u „brzake“ predstavivši ultra-brz USB 3.0 fleš drajv – Marvel M70.

Pod ultra brzim Silicon Power podrazumeva brzine sekvencijalnog čitanja od preko 200MB/s tj. u slučaju Marvela M70 do 240MB/s! Brzine upisa su manje, ali i dalje impresivne za većinu korisnika i iznose do 80MB/s.

Ali ne govore samo specifikacije koliko je Marvel M70 brz, već i njegov izgled koji liči na sportska kola, tako da korisnik samo pogledom može pretpostaviti o kakvom se proizvodu tačno radi.

Kao takav SP Marvel M70 je idealan za nešto zahtevnije korisnike, koji ne žele da čekaju mnogo vremena na prebacivanje podataka kao što su slike, HD video materijali i ostala multimedija…

 

SP Marvel M70 1

 

Kućište ovog USB 3.0 fleša je urađeno od legure cinka što odaje utisak luksuznosti. USB konektor se uvlači u kućište, tako da je zaštićen od mogućeg slučajnog loma.

 

SP Marvel M70 2

 

Sve u svemu izgled i performanse su ono što izdvaja Marvel M70, a one zahtevnije korisnike radovaće činjenica da je ovaj USB fleš dostupan, osim u kapacitetima od 32 i 64GB, i u kapacitetu od masivnih 128GB. Uz sve Silicon Power portabilne uređaje se može koristiti odličan SP Widget softver, a tu je i 60-dnevni trial NIS (Norton Internet Security) aplikacija. Što se tiče garancije Silicon Power obično uz uređaje ovakvog tipa i performansi pruža lifetime garanciju, te i Marvel M70 ne predstavlja izuzetak.

 

Specifikacije:

 

Dimenzije [mm]56,6 x 20 x 12,4
Masa [g]16,8
Kapaciteti32GB, 64GB, 128GB
MaterijalPlastika/legura cinka
BojaSrebrno-siva
InterfejsUSB 3.0
Maksimalna brzina sek. čitanja [MB/s]
240
Maksimalna brzina sek. upisa [MB/s]
80
Podržani operativni sistemiWindows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP, Linux sa min. kernelom 2.6.x, Mac OS 10.3 ili noviji
Garancija [god]doživotna

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar