| Vesti | Hardver | SilverStone predstavlja Strider Platinum seriju napajanja
Hardver

SilverStone predstavlja Strider Platinum seriju napajanja

SilverStone Strider Platinum

Kako desktop računari postaju sve manji i sve snažniji, tako je i kompanija SilverStone odlučila da ide u korak s vremenom, te su predstavili novu Strider Platinum seriju napajanja. Ova napajanja su do sada najmanja potpuno modularna ATX napajanja sa 80 PLUS Platinum sertifikatom i biće odličan izbor za sve one koji zahtevaju efikasne sisteme sa malom energetskom potrošnjom.

Mogu da se pohvale i tihim radom, kao i mogućnošću da rade u tzv. „fanless“ modu. To znači da, ako je opterećenje malo ili je računar u idle režimu, 120mm ventilator ostaje isključen radi tišine i uštede energije. Karakteristike koje su ova nova Strider Platinum napajanja zadržala u odnosu na prethodnu Strider seriju, podrazumevaju ±3% regulaciju, jednu +12V granu, različite PCI-E kablove i kontinuirani izlazni napon za neprekidan (24/7) rad. 

  

SilverStone Strider Platinum 1 T SilverStone Strider Platinum 2 T SilverStone Strider Platinum 3 T

 

Strider Platinum napajanja za sada dolaze u tri varijante: ST55F-PT od 550W, ST65F-PT od 650W i ST75F-PT od 750W. Sva tri modela će na svetskom tržištu biti dostupna od 19. oktobra, po sledećim preporučenim maloprodajnim cenama: 131,88 američkih dolara za model ST55F-PT, 143,88 dolara za ST65F-PT, odnosno 165,48 američkih dolara za model ST75F-PT.

 

Izvor: SilverStone

 

Komentarišite na forumu