| Vesti | Hardver | SilverStone predstavio Tundra Slim AIO vodena hlađenja
Hardver

SilverStone predstavio Tundra Slim AIO vodena hlađenja

SilverStone Tundra Slim

SilverStone je predstavio dva nova modela all-in-one vodenih hlađenja u „slim“ izdanju: Tundra TD02-SLIM i TD03-SLIM, kako bi korisnicima manjih kućišta obezbedili mogućnost korišćenja vodenih hlađenja, za čiju instalaciju do sad nisu imali dovoljno prostora. Nova AIO vodena hlađenja imaju debljinu radijatora, zajedno za ventilatorom, od svega 37mm, zbog čega će odgovarati i mnogim small form factor računarima.

TD02-SLIM i TD03-SLIM dolaze sa PWM ventilatorima veličine 120mm, s tim da TD03-SLIM ima jedan ventilator i duplo manji radijator, za razliku od TD02-SLIM modela, gde su dva 120mm ventilatora postavljena jedan pored drugog. Oba modela pritom imaju plave LED indikatore rada. Cold plate Tundra pumpe je izrađen od bakra i proizvođač tvrdi da su cevi izuzetno otporne. Pored toga, patentirani dizajn omogućava bolje hlađenje i jednostavnu montažu uz upotrebu nosača, a ima i posebne mikro-kanale širine 0,2mm, što prema rečima proizvođača, dovodi do efikasnije predaje toplote. 

Tundra vodena hlađenja su fabrički napunjena tečnošću za hlađenje i zapečaćena, pa do kupaca stižu potpuno sklopljena i spremna za upotrebu, bez potrebe za dosipanjem tečnosti. 

 

SilverStone Tundra Slim 1 T SilverStone Tundra Slim 2 T
   
SilverStone Tundra Slim 3 T SilverStone Tundra Slim 4 T

  

Za instalaciju koriste aluminijumske spojnice i čelični backplate, a odgovaraju sledećim soketima: LGA775/115X/1366/2011/2011-v3/AM2/AM3/FM1/FM2. Više informacija možete pronaći i ako kliknete na sliku ispod.

 

SilverStone Tundra Slim 5 T

 

Nova SilverStone Slim AIO vodena hlađenja iz Tundra serije su već dostupna na tržištu, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 73,08 američkih dolara za TD03-SLIM, odnosno 95,88 dolara za model TD02-SLIM.

 

Izvor: SilverStone

 

Komentarišite na forumu