| Vesti | Hardver | SilverStone predstavio novo Milo ML08 kućište
Hardver

SilverStone predstavio novo Milo ML08 kućište

SilverStone Milo ML08

SilverStone je predstavio novo super slim Mini-ITX kućište, zasnovano na postojećem RAVEN Z RVZ02 modelu, pod nazivom Milo ML08. Sa zapreminom od svega 12 litara, ovo HTPC kućište nudi dosta prostora za montažu grafičkih karti do čak 330mm dužine i CPU kulera do 58mm visine. Može da se pohvali i tool-less dizajnom kaveza za hard diskove i mogućnošću postavke u horizontalni ili vertikalni položaj.

Novo HTPC kućište od SilverStona je namenjeno Mini-ITX matičnim pločama i napajanjima formata SFX. Najviše će odgovarati korisnicima koji traže kućište za kompaktan slim PC sistem za radnu stanicu ili za multimedijalni doživljaj. 

SilverStone Milo ML08 podržava dva 2.5” HDD ili SSD uređaja, i jedan slim optički uređaj, s tim da je moguće dodati još jedan 3.5” ili 2.5” hard disk u zavisnosti od instalirane ekspanzione kartice. Unutrašnjost kućišta je pritom podeljena na dve komore, kako bi se osigurao zaseban protok vazduha za odvođenje toplote sa CPU-a, odnosno grafičke karte.

  

SilverStone Milo ML08 1 T SilverStone Milo ML08 2 T
   
SilverStone Milo ML08 3 T SilverStone Milo ML08 4 T

  

Novi SilverStone ML08 nudi dva USB 3.0 priključka i po jedan Audio i MIC priključak. Spoljašnje dimenzije su mu 380mm x 87mm x 370mm (Š x V x D). Opcioni ML08B-H model dolazi sa ručkom za nošenje, pa je ovakvo kućište idealno za one koji su stalno u pokretu.

 

SilverStone Milo ML08 5 T SilverStone Milo ML08 6 T SilverStone Milo ML08 7 T

 

Novo SilverStone Milo ML08 kućište je već dostupno na svetskom tržištu, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 93,48 američkih dolara, odnosno 106,68 američkih dolara za model sa ručkom.

 

Izvor: SilverStone

 

Komentarišite na forumu