| Vesti | Hardver | SilverStone predstavio novi USB Hub – EP03
Hardver

SilverStone predstavio novi USB Hub – EP03

SilverStone EP03

Kompanija SilverStone je na tržište plasirala „pametni“ USB 3.0 Hub pod nazivom EP03, kako bi korisnicima olakšali upotrebu uređaja sa USB 3.0 interfejsom. Ovaj Hub nudi četiri USB 3.0 porta i digitalni displej za prikaz napona i snage izlazne struje na svakom priključku.

Odgovara BC 1.2 specifikaciji, što znači da po jednom USB priključku može da isporuči i do 2A struje, te podržava brzo punjenje mobilnih uređaja (5Gbps brzine po USB portu). Pritom ugrađeni mehanizam za zaštitu garantuje da će EP03 ujednačeno i bezbedno isporučivati struju, u skladu sa brojem priključenih uređaja i stanjem njihovih baterija. 

EP03 USB Hub na digitalnom displeju prikazuje merenja električnog napona i snage (V/A) u realnom vremenu, zbog čega korisnici stalno imaju uvid u stanje punjenja priključenih uređaja. Ova karakteristika može biti veoma korisna i prilikom provere specifikacija kablova za punjenje.

 

SilverStone EP03 1 T SilverStone EP03 2 T SilverStone EP03 3 T

 

Spoljašnjost SilverStone EP03 haba je izrađena od brušenog aluminijuma crne boje, a uz njega dobijate i odgovarajući kvalitetni AC adapter. EP03 je već dostupan na svetskom tržištu, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 33 američka dolara.

 

Izvor: SilverStone

 

Komentarišite na forumu