| Vesti | Hardver | SilverStone predstavio ECWA1 i ECWA1-LITE adaptere
Hardver

SilverStone predstavio ECWA1 i ECWA1-LITE adaptere

SilverStone ECWA1 ECWA1-LITE

SilverStone je predstavio ECWA1 i ECWA1-LITE adaptere namenjene korisnicima desktop računara, kako bi im približili nove wireless tehnologije u kojima prvenstveno uživaju korisnici notebookova. Ove ekspanzione kartice predstavljaju adaptere sa Mini PCI-E priključkom, koji se povezuju na standardni PCI-E x1 slot.

Kada se ECWA1 ili ECWA1-LITE adapter upari sa, na primer, SilverStone ECW02 Mini PCIe karticom, možete obezbediti 802.11ac WiFi za svoj desktop PC. Model ECWA1 dolazi sa magnetnom bazom na antenama i kablom dugačkim 1,5m, kako bi se ove 5dBi MIMO antene smestile na optimalnu lokaciju. 

Jedina razlika između ECWA1 i ECWA1-LITE adaptera je to što ovaj drugi ima fiksirane antene. Pritom korisnici na raspolaganju imaju i opcioni niskoprofilni ekspanzioni slot, bez obzira za koji se model adaptera odluče.

 

SilverStone ECWA1 ECWA1-LITE 1 T SilverStone ECWA1 ECWA1-LITE 2 T SilverStone ECWA1 ECWA1-LITE 3 T
     
SilverStone ECWA1 ECWA1-LITE 4 T SilverStone ECWA1 ECWA1-LITE 5 T SilverStone ECWA1 ECWA1-LITE 6 T

 

Novi SilverStone adapteri su već dostupni na svetskom tržištu, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 24,36 američkih dolara za ECWA1-LITE, odnosno 39,72 američka dolara za model ECWA1.

 

Izvor: SilverStone

 

Komentarišite na forumu