| Vesti | Hardver | Silicon Power WiFi H10 – Lični oblak
Hardver

Silicon Power WiFi H10 – Lični oblak

Silicon Power WiFi H10

Kompanija Silicon Power, dobro poznata po jeftinim, a ipak kvalitetnim proizvodima, predstavila je idealno portabilno rešenje za razmenu i deljenje podataka između mobilnih uređaja.

Hibrid prenosnog hard diska kapaciteta 500 GB ili 1 TB i wireless huba omogućava da svi vaši uređaji imaju pristup multimedijalnom i drugom sadržaju, bez šume kablova.

 

 

Upotreba je maksimalno pojednostavljena i uređaj je bez dodatnih podešavanja spreman za rad već po samom uključivanju, a pored klasičnog pristupa podacima Silicon Power je obezbedio i web UI, kao i besplatne aplikacije za iOS i Android.

 

Silicon Power WiFi H10 1 T

 

Podržani su i standardi AirPlay, Wireless Network Drive, Wireless Mobile Hub, kao i online servisi za smeštanje podataka Google Drive i Dropbox. Visoku brzinu transfera garantuju USB 3.0 port i 2T2R antena koja, po navodima proizvođača, postiže skoro duplo brži protok od konkurencije.

 

Silicon Power WiFi H10 2 T Silicon Power WiFi H10 3 T

 

Radi se o pravom prenosnom rešenju jer pored klasičnog napajanja preko adaptera H10 poseduje integrisanu 2600 mA/h litijumsku bateriju koja je dovoljna za pet sati neprekidnog streaminga. Kao što se vidi na priloženim slikama, H10 pleni svojim jednostavnim i modernim dizajnom.

 

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu