| Vesti | Hardver | Silicon Power Unique 510 & Jewel J05
Hardver

Silicon Power Unique 510 & Jewel J05

Silicon Power Jewel J05 Unique-510

Novi USB fleševi iz SP-a

 

SP/Silicon Power, je predstavio dva nova, a možemo da kažemo i simpatična, USB fleš drajva. Unique 510 podržava USB 2.0 standard, dok je Jewel J05 USB 3.0.

Ova dva USB fleša dolaze u zanimljivim bojama, i sigurni smo da će ženski auditorijum biti oduševljen dizajnom.

Tako ih reklamira i SP – “Unique 510 i Jewel J05 nisu samo obični fleševi, već i modni detalj koji će lepo ići uz torbe, tašne, ključeve od automobila isl”.

 

 

Unique 510 i Jewel J05 poseduju naprednu Micro COB (Chip On Board) tehnologiju, koja omogućava da dimenzije fleševa budu izuzetno male. Takođe, ova tehnologija onemogućava gubljenje i korupciju podataka.

 

Silicon Power Unique-510 Pink

 

Ovi flešići poseduju kućišta od gume, i kao takva sprečavaju ulazak vode, ali štite ove fleševe od vibracija i prašine. U priči je cap-less dizajn, pa nećete morati da brinete i vodite računa o kapici. Pored toga, Unique 510 i Jewel J05 su tanki i lagani, što je dodatna prednost u svakodnevnom korišćenju.

 

Silicon Power Unique-510 Blue

 

Unique 510 će doći u dve boje (plava i pink) u sledećim kapacitetima: 8GB, 16GB i 32GB. Sa druge strane, Jewel J05 će dolaziti sa USB 3.0 standardom u kapacitetima od 8GB, 16GB, 32GB i 64GB. Jewel J05 će za sada biti isključivo crne boje.

 

Silicon Power Jewel-J05

 

Oba modela imaju doživotnu garanciju (dok se proizvodi taj model u SP imate garanciju). Takođe, ovi fleševi će biti 100% kompatibilni sa SP Widget aplikacijom, a u paketu će doći i trial verzija NIS-a (Norton Internet Security) u trajanju od 60 dana.

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar