| Vesti | Hardver | Silicon Power predstavlja nove M.2 i mSATA SSD uređaje
Hardver

Silicon Power predstavlja nove M.2 i mSATA SSD uređaje

Silicon Power M10

Silicon Power je predstavio najnovije M10 M.2 2280 i M10 mSATA SSD uređaje, koji nude visoke performanse i pouzdanost, uz podršku za Intel Smart Response tehnologiju (ISRT), i koriste SATA III interfejs od 6Gb/s.

M10 M.2 2280 SSD je namenjen uređajima koji imaju M.2 slot, uključujući desktop računare nove generacije, Ultrabookove i matične ploče sa Intel čipsetom serije 87/97. Dizajniran sa visoko kvalitetnim kontrolerom i MLC NAND fleš čipovima, ovaj mali SSD postiže sekvencijalne brzine čitanja i upisivanja do 520MB/s, odnosno 330MB/s, dok maksimalne nasumične brzine čitanja i upisivanja dostižu čak 40,000 IOPs-a u CDM testu. 

Silicon Power M10 M.2 2280 SSD će biti idealan izbor za korisnike naprednih prenosivih uređaja koji traže skladišno rešenje visokih performansi, a bave se multimedijom, gejmingom i sl.

 

Silicon Power M10 1 T Silicon Power M10 2 T

 

SP M10 mSATA SSD dolazi sa originalnim kontrolerom i premijum fleš čipovima, a nudi sekvencijalne brzine čitanja i upisivanja do 520MB/s, odnosno 330MB/s, dok maksimalne nasumične brzine čitanja i upisivanja dostižu čak 40,000 IOPs-a u CDM testu. Osim redovne upotrebe za skladištenje podataka, ovaj SSD može poslužiti i kao boot drive, zahvaljujući visokim kapacitetima i brzini. Predstavlja odličan izbor za različite profesionalne korisnike, gejmere i DIY entuzijaste.

 

Silicon Power M10 3 T Silicon Power M10 4 T

 

M10 M.2 2280 i M10 mSATA SSD uređaji nude podršku za Intel Smart Response tehnologiju (ISRT) koja korisnicima omogućava više fleksibilnosti za hardverska proširenja sistema, jer mogu konfigurisati svoj računar tako da se ovi SSD uređaji ponašaju kao cache drive-ovi između hard diskova i sistemske memorije, radi brzog pristupa često korišćenim programima i igrama. Ova mogućnost će mnogo značiti korisnicima koji žele da iskoriste hard disk do maksimalnih kapaciteta, uz sveukupno iskustvo korišćenja SSD-a.

 

Silicon Power M10 5 T Silicon Power M10 6 T

 

Novi Silicon Power SSD uređaji podržavaju TRIM, NCQ i S.M.A.R.T komande za postizanje optimalnih performansi, a nude i opcije kao što su wear-leveling, ECC i Bad Block Management za siguran prenos podataka i stabilnost celokupnog sistema. Dolaze sa tri godine garancije, u kapacitetima od 120GB, 240GB i 480GB.

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu