| Vesti | Hardver | Silicon Power Diamond D20 prenosni hard disk
Hardver

Silicon Power Diamond D20 prenosni hard disk

Silicon-Power-Diamond-D20-prenosni-hard-disk

Elegantan, tanak i lagan

 

SP/Silicon Power, je predstavio novi prenosni hard disk, pod nazivom Diamond D20. Kućište ovog prenosivog hard diska je izrađeno od aluminijuma, a poseduje karbon (carbon) teksturu. SP je dosta pažnje poklonio dizajnu ovog modela, pa je kućište Diamond D20 modela zaobljenih ivica.

Što se tiče kapaciteta, za sada postoji samo jedan mode kapaciteta 500GB, a kada se priča o interfejsu, sve je izvedeno putem USB 3.0 standarda. SP ovaj proizvod reklamira kao „green“, jer poseduje mod hibernacije koji štedi energiju.

Takođe, Diamond D20 je kompatibilan sa SP Widget softverom, što je pohvalno, a SP ovaj prenosni hard disk reklamira i kao „otpornog na ogrebotine“.

 

 

Silicon Power Diamond D20 stvarno izgleda prelepo:

 

Silicon Power Diamond D20 prenosni hard disk 2 T

 

Ono što je takođe pohvalno je to što će se ovaj prenosivi hard disk prodavati sa garancijom od 3 godine, a kompatibilan je sa novom verzijom SP Widget softvera koji podržava 256-bit AES fajli folder enkripciju.

 

Silicon Power Diamond D20 prenosni hard disk 1

 

Specifikacije Diamond D20 su sledeće:

 

Silicon Power Diamond D20 prenosni hard disk specifikacije

 

Cena nam još uvek nije poznata, ali kao i uvek do sada ako nešto saznamo javićemo Vam na PCAXE Forumu ili PCAXE Facebook stranici.

 

Izvor: SP

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar