| Vesti | Hardver | Seagate predstavio Backup Plus Slim HDD-ove
Hardver

Seagate predstavio Backup Plus Slim HDD-ove

Seagate Backup Plus slim

Kompanija Seagate je predstavila drugu generaciju svojih tankih portabilnih eksternih hard diskova – Seagate Backup Plus Slim.

Ove eksterne hard diskove, osim malih dimenzija, karakteriše i USB 3.0 interfejs tako da će podaci moći vrlo brzo da se prebace sa i na Seagate Backup Plus Slim.

Seagate Backup Plus Slim eksterni hard diskovi su idealni za backup fotografija, video materijala, kao i ostalih vrsta fajlova.

 

 

Uz Seagate Backup Plus Slim dolazi i Seagate Dashboard backup softver, koji nudi jednostavno pravljenje backupa uz one-click backup. Moguća je izrada backupa po planu (schedule), a tu su i opcije backupa fotografija sa Facebook i Flickr albuma isl.

 

Seagate Backup Plus slim 1

 

Seagate Backup Plus Slim je dostupan u kapacitetima od 500GB, 1TB, 2TB, kao i 4TB, sa time što je model kapaciteta 4TB malo većih gabarita. Metalni oklop ovih hard diskova se može naći u četiri boje – crvena, plava, crna i srebrna i dizajnirani su tako da su otporni na ogrebotine. Takođe i otisci prstiju ne bi trebalo da predsatvljaju problem za ove portabilne hard diskove.


Cene ovih hard diskova su: 99,99$ za model kapaciteta 500GB, 119,99$ za 1TB, 179,99$ za 2TB, kao i 299,99$ za model kapaciteta 4TB.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar