| Vesti | Hardver | Razer Diamondback miš se vraća na tržište
Hardver

Razer Diamondback miš se vraća na tržište

Razer Diamondback

Još 2004. godine, kompanija Razer je ostvarila značajan uspeh sa svojim Diamondback mišem, koji je kasnije, 2005. i 2007. godine, dobio još dve obnovljene verzije. Nakon treće verzije, proizvodnja Razer Diamondback miša je obustavljena, sve do ovog trenutka, kada ga Razer vraća na tržište, i to sa Chroma osvetljenjem, podrškom za Synapse softver i sedam programabilnih Hyperesponse tastera.

Novi Diamondback je zadržao prepoznatljivi oblik svojih prethodnika i namenjen je, kako desnorukim, tako i levorukim korisnicima. Najviše će odgovarati „claw grip“ načinu držanja, za razliku od većine miševa koji su zgodniji za „palm grip“, a posebno će oduševiti korisnike koji vole da podižu miša dok mu menjaju poziciju. Deluje dosta uzano i duguljasto, a sa obe zakošene strane ima specifičnu gumu protiv klizanja. 

Kao i većina novih Razer proizvoda, i Diamondback ima Chroma RGB osvetljenje sa kojim su korisnici do sada dosta zadovoljni na drugim miševima, a što se tiče ostalih specifikacija, Diamondback može da se pohvali 5G laserskim senzorom, koji nudi 16,000 DPI i vreme odziva od 1ms. Ceo miš je i dosta lagan, jer teži manje od 100g, a okvirne dimenzije su mu: 125mm x 60mm x 30mm (D x Š x V).

 

Razer Diamondback 1 T Razer Diamondback 2 T Razer Diamondback 3 T
     
Razer Diamondback 4 T Razer Diamondback 5 T Razer Diamondback 6 T

 

S obzirom da Razer ima poprilično vernu bazu fanova, novi Razer Diamondback miš dolazi u dve verzije – standardni Diamondback po ceni od 90 američkih dolara, i Diamondback Collector’s edition po ceni od 100 američkih dolara. Kolekcionarsko izdanje Diamondback miša stiže u lepoj „fensi“ kutiji, sa knjižicom koja objašnjava istorijat miša.

 

Razer Diamondback 7 T Razer Diamondback 8 T Razer Diamondback 9 T
     
Razer Diamondback 10 T Razer Diamondback 11 T Razer Diamondback 12 T

 

Isporuka Razer Diamondback miševa za svetsko tržište počinje 2. oktobra, a proizvod će verovatno biti dosta uspešan, kao i njegovi prethodnici.

 

Izvor: Razer, KitGuru

 

Komentarišite na forumu