| Vesti | Hardver | Raidmax Vampire serija napajanja
Hardver

Raidmax Vampire serija napajanja

Raidmax Vampire PSU

Raidmax je predstavio Vampire seriju napajanja namenjenih korisnicima sa ograničenim budžetom koji zahtevaju stabilna napajanja. Vampire serija nosi 80+ Gold sertifikat i nudi odličan odnos cene i performansi.

Ova napajanja su tiha i posebno dizajnirana za „gladne“ gejming sisteme. 135mm ventilator sa termalnom kontrolom obezbeđuje adekvatno hlađenje komponenti napajanja uz minimalnu buku. Vampire napajanja koriste polu-modularni sistem kabliranja: ATX i EPS priključci su fiksirani za napajanje, dok su PCI-E, SATA i Molex priključci modularni.

Ovo korisnicima pruža mogućnost optimalne organizacije kablova, a kako bi zadovoljila i najzahtevnije korisnike, Raidmax Vampire napajanja imaju dve zasebne 12V grane. 

  

Raidmax Vampire PSU 1

 

Prema rečima proizvođača, napajanja Vampire serije postižu maksimalnu energetsku efikasnost od oko 90% zbog čega bez problema ispunjavaju zahteve za 80+ Gold sertifikat. Pritom nude i više oblika zaštite, što podrazumeva i zaštitu od prevelike izlazne snage (OPP), zaštitu od previsokog izlaznog napona (OVP), zaštitu od preniskog izlaznog napona (UVP), kao i zaštitu od kratkog spoja (SCP).

 

Raidmax Vampire PSU 2 T Raidmax Vampire PSU 3 T

 

Korisnici mogu birati između modela od 700W, 800W, 900W i 1000W, a preporučena maloprodajna cena se razlikuje s obzirom na model – kreće se od 75 evra za model od 700W, pa do 115 evra za model od 1000W (na evropskom tržištu).

 

Izvor: Techpowerup

 

Komentarišite na forumu