| Vesti | Hardver | Raidmax darovanje!
Hardver

Raidmax darovanje!

Raidmax Darovanje

Raidmax i PCAXE daruju

 

Raidmax i PCAXE, rame uz rame organizuju darovanje. Nagradni fond oba darovanja se sastoji od po jednog RX-700AC napajanja.

Jedno izvlačenje se održava na Raidmax Balkan Facebook stranici, dok će se drugo darovanje odvijati na PCAXE forumu. Pravila su jednostavna i svi mogu ostvariti pravo učešća u oba darovanja.

Ovim putem su zadovoljeni forumaši koji ne vole fejsbuk, a sa druge strane, Raidmax je u potpunosti ispoštovao svoje verne fejsbuk fanove.

 

Pravila za Raidmax Facebook giveaway su veoma jednostavna i detaljne informacije oko izvlačenja možete videti na Raidmax Balkan stranici. U principu, radi se o klasičnom „lajkuj i podeli“ brzopoteznom darovanju. Post sa slikom, koji ćete naći na Raidmax Facebook stranici, jednostavno lajkujete i podelite na svom profilu. Naravno, da biste sve ovo mogli uraditi, treba da budete član Raidmax Balkan Facebook stranice.

 

Raidmax Darovanje 2

 

Svako ko od forumaša želi da učestvuje u PCAXE darovanju treba samo da se javi u ovoj temi i da napiše „Raidmax je zakon!”.

Pošto se giveaway ciljno ogranizuje za forumaše, oni treba da se osećaju kao da su na domaćem terenu. Ideja je da se u zavisnosti od zalaganja na forumu (broja postova) oformi bonus faktor, pa će neki forumaši biti u prilici da se nađu na spisku čak 10 puta i tako povećaju svoje šanse, naspram onih koji će se registrovati na forumu samo zbog učešća u darovanju. Sistem je ovako zamišljen:

 

  • PCAXE Newbie sa 90 i manje postova, registrovan na forumu posle 20.08.2014. – učestvuje jednom na spisku

  • PCAXE Newbie sa 90 i manje postova, registrovan na forumu pre 20.08.2014. – učestvuje dva puta na spisku

  • PCAXE Member sa 100 do 400 postova na forumu – učestvuje pet puta na spisku

  • PCAXE Member sa 400+ postova na forumu – učestvuje deset puta na spisku

 

Ne postoji vremensko ograničenje kada se neko registrovao na forumu. Napominjemo da PCAXE forumaši mogu takođe učestvovati i na Raidmax Balkan Facebook izvlačenju.

Pa da vidimo koji tim će biti vatreniji, gde će biti više aktivnosti, na Raidmax Balkan fejsbuku ili na PCAXE forumu?!?

 

Raidmax Darovanje 1

 

Prikupljanje učesnika za giveaway traje od 20.08.2014. do 05.09.2014. Po isteku tog dana ćemo prebrojati sve prijave, a nakon toga, putem RANDOM.ORG sajta, izvući dobitnika. Prvi na spisku, naravno, osvaja Raidmax RX-700AC napajanje!

Uslov je da se nagrada preuzme u PCAXE redakciji, a brzom poštom šaljemo samo na teritoriji Srbije. Što se tiče Hrvatske, BiH, Crne Gore, i ostalih država, obećavamo da će PCAXE redakcija učiniti sve što je u njenoj moći da osvojena nagrada dođe do dobitnika što brže i bezbolnije! Do sad nam je pošlo za rukom više puta da nagradu dostavimo free of charge, a nadamo se da će se ta tradicija i nastaviti! 

 

Srećno svima!

  

Zahvaljujemo se kompaniji Raidmax na ustupljenom napajanju za darovanje

 

Komentarišite na forumu