| Vesti | Hardver | PC Power & Cooling Silencer MK II sa 88% efikasnošću
Hardver

PC Power & Cooling Silencer MK II sa 88% efikasnošću

pc_p_and_c

OCZ Technology Group je najavio novu seriju napajanja čiji je fokus bačen na efikasnost i nizak nivo buke. PC Power & Cooling Silencer Mk II dolazi u 4 varijante, gde jedino model od 500W ima efikasnost od 85% i nosi 80+ bronza sertifikat.

 

 

 

Da bi proizvodio što manje buke Silencer Mk II dolazi sa 135mm ventilatorom. To je potez koji će smanjiti nivo buke po snazi napajanja od čak 90% prema tvrdnjama PC Power & Cooling, što ih čini poprilično tihim sveukupno ocenjujući.

 

PC Power & Cooling Silencer Mk II je optimalno rešenje za sisteme koji u sebi imaju više hard disk potrošača kao i video karti, ima temperaturni rejting od 50C, što je dupli industrijski standard.

 

Silencer Mk II je u potpunosti kompatibilan sa poslednjim ATX12V i EPS12V specifikacijama i biće dostupan u varijantama od 500W, 650W, 750W kao i 950W.

 

Ono što čini srž ovih napajanja je jedna +12V grana sa 83.4A (verzija od 950W) sa prenaponskim i podnaponskim zaštitama.

 

SilencerMkII

 

Tri top modela ove serije imaju 80+ Srebro sertifikat i garanciju od čak 7 godina, dok model od 500W ima garanciju od 5 godina.

 

Izvor : nordichardware


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar