| Vesti | Hardver | Novi Enermax T.B. Vegas ventilatori
Hardver

Novi Enermax T.B. Vegas ventilatori

Enermax TB Vegas Single

Enermax je dupinio svoju T.B. Vegas seriju LED ventilatora sa tri nova modela. Ovi ventilatori spadaju pod Enemax-ovu specijalnu „Ahead of the Game“ gejming liniju proizvoda.

Osnovni model ovih ventilatora, T.B. Vegas Quad je bio predstavljen još prošle godine. On je opremljen sa ukupno 48 dioda i četiri boje: crvenom, plavom, zelenom i belom. Sad su se u prodaji našla još tri jednobojna modela sa plavim i crvenim, odnosno belim LED osvetljenjem.

Ovi ventilatori poseduju PWM kontrolu sa velikim rasponom brzina koju možete ograničiti u tri koraka sa novom APS tehnologijom. Tu je naravno i patentirani „Twister“ ležaj koji osigurava tih i dugoročan (100,000 sati) rad ventilatora.

 

 

Enermax TB Vegas Single 4 T Enermax TB Vegas Single 5 T

 

Enermax T.B. Vegas ventilatori su čest izbor za gejming računare i razne modove. Ovi ventilatori imaju posebne refleksivne lopatice koje u kombinaciji sa LED svetlima stvaraju prepoznatljiv optički efekat. Pored ovog svetlosnog efekta na lopaticama, ventilatori nude i razne svetlosne efekte uz pomoć paljenja i gašenja određenih LED-ova.

 

Enermax TB Vegas Single 8 T Enermax TB Vegas Single 9 T

 

Osvetljenje ventilatora možete kontrolisati preko dugmeta koje ima kabel dužine 50cm. Integrisani čip odgovoran za svetlosne efekte ima i funkciju memorije, tako da pri sledećem startovanju računara ostaje prethodno odabran efekat. Da biste bolje razumeli o čemu se radi, pogledajte kratak video koji demonstrira ranije modele T.B. Vegas ventilatora.

 

 

APS, tj. „Adjustable Peak Speed“ tehnologija je zapravo mali prekidač koji je implementiran na samom ventilatoru.

 

Enermax TB Vegas Single 1

 

Sa prekidačem možete birati gornju granicu brzine ventilatora uz zadržavanje PWM funkcije. Kad ovih novih ventilatora je takođe primenjen robustan ram koji je ranije viđen kod T.B. Silence modela.

 

Enermax TB Vegas Single 6 T Enermax TB Vegas Single 7 T

 

To znači da i ove nove LED modele možete lako rastaviti radi čišćenja. Ne samo što metalni ram sa Enermax natpisom izgleda atraktivno i čini ventilator čvršćim, on igra i bitnu ulogu u snabdevanju lopatica sa svežim vazduhom. Na primer, T.B. Vegas Single na maksimalnom broju obrtaja ostvaruje protok od 129,09 m³/h.

 

Enermax TB Vegas Single 2 T Enermax TB Vegas Single 3 T

 

O specifikacijama ovih ventilatora možete saznati više na oficijalnom sajtu proizvođača ako pratite OVAJ link. Preporučena maloprodajna cena T.B. Vegas Single ventilatora (UCTVS12P-BL, UCTVS12P-R UCTVS12P-W) je 13,99 evra.

 

Izvor: Enermax

 

Komentarišite na forumu…