| Vesti | Hardver | LUXA2 predstavlja dodatke za Samsung Galaxy S4
Hardver

LUXA2 predstavlja dodatke za Samsung Galaxy S4

LUXA2

LUXA2 je nedavno predstavila novu liniju proizvoda za Samsung Galaxy S4, dodatke koji će biti dostupni u prodaji od sredine aprila, u vreme kada izlazi i Galaxy S4. Tu se nalaze zaštitne kožne futrole, zaštite za ekran, prenosivi punjači, slušalice …

 

 

LUXA2 dodatna oprema za Samsung Galaxy S4 se sastoji od:

 

Zaštitne kožne futrole

Specijalno dizajnirane za Samsung Galaxy S4, ove futrole su izrađene od prave kože i veoma su funkcionalnog dizajna. To su:

Signature Samsung S4 Leather Wallet Case – kožna futrola-novčanik sa džepićima zgodnim za držanje kreditnih kartica i dokumenata, kao i sa posebnim odeljkom za novčanice. Sam držač telefona je na magnet i veoma je čvrst, pa se može odvojiti od dela koji predstavlja novčanik.

 

LUXA2 Signature Samsung S4 Leather Wallet Case T LUXA2 Chief Samsung S4 Leather Stand Case T

 

Chief Samsung S4 Leather Stand Case – elegantna futrola od meke kože koja ima i 3 džepića za kreditne kartice i dokumenta. Osim što štiti telefon, može i da ga drži pod više uglova.

 

Zaštita za ekran

AFP Samsung Galaxy S4 Screen Protector – zaštitna folija za ekran izrađena od kvalitetnog troslojnog PET filma, veoma je jednostavna za stavljanje i lepo prijanja uz ekran, tako da ne stvara vazdušne balončiće. Štiti ekran telefona od otisaka prstiju, prljavštine i ogrebotina.

 

Prenosiva napajanja

P1 7000mAh High Capacity Battery & Charger – punjač sa dva porta namenjen svim uređajima koji koriste USB kabal za punjenje baterije, uključujući smart telefone i tablete.

 

LUXA2 P1 7000mAh High Capacity Battery Charger T LUXA2 P3 2500mAh Ultra Slim Portable Battery T

 

P3 2500mAh Ultra Slim Portable Battery – lagan i elegantan punjač minimalističkog dizajna, namenjen punjenju baterije svih mobilnih telefona koji koriste USB kabel.

 

Aluminijumski držači

H1 Premium Holder – postolje za sto, u potpunosti izrađeno od aluminijuma, namenjeno svim smart telefonima veličine displeja 3,2”- 4,8”. Dizajniran je da drži telefon pod prigodnim uglom, a odgovara i uređajima sa zaštitnim futrolama.

 

LUXA2 H1 Premium Holder T LUXA2 H5 Premium Car Mount T

 

H5 Premium Car Mount – aluminijumski držač namenjen smart telefonima veličine displeja 3,2” – 4,8”, za upotrebu u automobilu. Dizajniran je tako da dozvoljava podešavanja pod raznim uglovima kako bi pristup telefonu bio što jednostavniji u uslovima vožnje.

 

Audio rešenja

BT-X3 Bluetooth Stereo Headphones wireless slušalice sa izuzetno kvalitetnom produkcijom zvuka i većim brojem funkcija. Dizajnirane da korisnicima pruže što bolje iskustvo prilikom slušanja muzike.

 

LUXA2 BT-X3 Bluetooth Stereo Headphones T

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu