| Vesti | Hardver | LUXA2 predstavlja 2 wireless punjača
Hardver

LUXA2 predstavlja 2 wireless punjača

LUXA2 wireless punjaci

Punjenje za Samsung Galaxy S3, S4 i Galaxy Note 2 i 3 mobilne telefone

 

LUXA2, Thermaltake-ov brend, pod kojim se predstavljaju kvalitetni, odlično dizajnirani i funkcionalni proizvodi za mobilne uređaje, je predstavila dva bežična punjača oznaka – TX-P1, i TX-200 dual wireless punjač.

Uz bežične punjače LUXA2 je predstavila i bežične risivere namenjene Samsungovim mobilnim telefonima i to Samsung Galaxy S3, kao i S4, a podržani su i popularni Galaxy Note 2, kao i Note 3 mobilni telefoni.

 

 

LUXA2 TX-P1

LUXA2 TX-P1

 

LUXA2 TX-P1 je u pravom smislu reči mobilni wireless punjač, jer osim što može bežično da puni mobilne telefone, on poseduje ugrađenu bateriju kapaciteta od čak 5000mAh tako da je punjenje više mobilnih telefona (doduše ne odjednom) moguće bez ikakvog kabla. Osim mogućnosti bežičnog punjenja TX-P1 poseduje i microUSB port tako da je i preko njega moguće istovremeno puniti još jedan uređaj. Maksimalna jačina struje punjenja je 1A po portu.

Elegantan dizajn punjača, male dimenzije, kao i ekstra funkcije kao što su Power dugme i Qi kompatibilnost čine TX-P1 idealnim saputnikom sa preporučenom cenom od nešto malo ispod 65$ (64,95$).

 

 

LUXA2 TX-200

 

LUXA2 TX-200

 

Za razliku od LUXA2 TX-P1 punjača, TX-200 može da istovremeno bežično puni čak dva mobilna uređaja. Sa dodatnim USB portom je moguće punjenje tri uređaja istovremeno sa jačinom struje do 1A za svaki port ponaosob.

Kao i TX-P1 poseduje moderan dizajn, kao i Qi kompatibilnost, a preporučena cena iznosi 69,95$.

 

 

LUXA2 wireless risiver

 

LUXA2 wireless risiver

 

Uz LUXA2 TX-P1 i TX-200 bežične punjače ne dolazi wireless risiver, te ga je potrebno zasebno kupiti. Preporučena cena risivera, koje karakteriše laka ugradnja što možete videti sa slika ispod, za popularne Samsung mobilne telefone će iznositi 9,99$.

 

LUXA2 wireless punjenje uputstvo T LUXA2 wireless punjenje uputstvo 2 T

 

Izvor: LUXA2

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar