| Vesti | Hardver | Logitech zaštitne navlake za Samsung tablete
Hardver

Logitech zaštitne navlake za Samsung tablete

Logitech zastitne navlake za Samsung Galaxy Tab3

Logitech proširio liniju dodataka za tablet uređaje

 

Logitech je najavio proširenje linije dodataka za tablet uređaje novim proizvodima namenjenim Samsung Galaxy Tab 3 tabletu. Kolekcija uključuje Logitech Ultrathin Folio tastaturu za Samsung Galaxy Tab 3 10.1, kao i tri zaštitne navlake Logitech Folio Protective Case za Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 i 7.0.

Navlake su izrađene od vodootpornih materijala, vrlo su tanke i lagane, a tablet uređaj štite i sa prednje i sa zadnje strane. Osim zaštite za tablet navlaka Logitech Ultrathin Folio ima i posebnu pogodnost – ugrađenu tastaturu koja omogućuje brzo, tečno i udobno kucanje.

 

 

Logitechova stručnost i kreativnost još jednom su se dokazale pri stvaranju novih zaštitnih navlaka izuzetnog dizajna, a po prvi put napravili smo ih posebno za Samsung Galaxy Tab 3”, rekao je Mike Culver, potpredsednik i generalni menadžer za prenosne uređaje. “Cilj nam je da dodaci za tablete imaju savršene čak i najsitnije detalje, kako bismo zadovoljili sve potrebe naših korisnika, a svojom izradom i materijalima Logitech Ultrathin Keyboard Folio i Logitech Folio Protective Case upravo potvrđuju da smo to postigli”.

 

Logitech Folio S37 CarbonBlk 2 T

 

Logitech Ultrathin Keyboard Folio za Samsung Galaxy Tab 3 10.1 ima Bluetooth tastaturu na kojoj su dugmići pozicionirani na istom mestu kao kod tastatura punog profila, omogućavajući tako brzo, tečno i udobno kucanje.

 

Logitech KBFolio S310 CarbonBlk 1 T Logitech KBFolio S310 CarbonBlk 2 T Logitech KBFolio S310 CarbonBlk 3 T

 

Galaxy tablet se umetne u niskoprofilne držače (SecureLock sistem) na okvirima zaštitne navlake, a magneti na zaštitnoj navlaci drže uređaj sigurnim od ispadanja dok se ne koristi. Ovaj sistem je pouzdan i kada tablet postavite u jednu u dve moguće pozicije: uspravni položaj u kojem je tastatura izvučena napred, kako biste kucali iz različitih uglova, ili vodoravni položaj u kojem je tastatura skrivena na zadnjoj strani, za jednostavnije surfovanje na tabletu.

 

Logitech Folio S37 CarbonBlk 1 T

 

Ako vam je potrebna samo zaštitna navlaka onda je Logitech Folio za Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 i 7.0 idealno rešenje.

 

Logitech Folio S37 CarbonBlk 3 T Logitech Folio S38 DarkClayGrey 1 T Logitech KBFolio S310 CarbonBlk 5 T
     
Logitech Folio S38 DarkClayGrey 2 T Logitech KBFolio S310 CarbonBlk 4 T Logitech KBFolio S310 CarbonBlk 6 T

 

Štiteći prednju i zadnju stranu vašeg Galaxy tableta Logitechove zaštitne navlake, dizajnirane od vodootpornih materijala, dodatno čuvaju uređaj od iznenadnih udaraca, grebanja i prolivanja. I ove navlake imaju SecureLock sistem kojim drže Galaxy Tab sigurnim na mestu bez obzira u kojoj poziciji se tablet postavi za korišćenje.

 

Cena i dostupnost

Logitech Ultrathin Keyboard Folio za Samsung Galaxy Tab 3 10.1 se očekuje u Evropi početkom oktobra 2013. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99,99 evra. Logitech Folio Protective Case za Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 i 7.0 se takođe očekuju u oktobru ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 49,99 evra.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar