| Vesti | Hardver | Logitech X100
Hardver

Logitech X100

Logitech X100 prenosni zvucnik

Jednostavno povezivanje i zanimljiv dizajn – za život u pokretu

 

Kompanija Logitech je predstavila prenosni zvučnik Logitech X100 kog karakteriše izvanredan zvuk i laka prenosivost, a svojim dizajnom odgovara ljudima koji vode aktivan način života.

Okruglog oblika i male veličine Logitech X100 prenosni zvučnik pruža kristalno čist zvuk imajući u vidu njegove dimenzije. Logitech X100 prenosni zvučnik se na uređaje povezuje bluetooth vezom, a uz to ima bateriju koja traje do pet sati i ugrađeni mikrofon za nesmetano telefoniranje.

 

 

Napravili smo Logitech X100 prenosni zvučnik da bismo omogućili neposredno iskustvo povezivanja i slušanja”, izjavila je Danka Prah, regionalni menadžer iz Logitecha. “Kompaktni dizajn ovog zvučnika će vam omogućiti korišćenje u bilo kojoj prilici i jednostavno bežično slušanje muzike na uređajima koji podržavaju bluetooth povezivanje. Možete ga smatrati svojim najboljim pratiocem tokom putovanja”.

 

Logitech X100 prenosni zvucnik 1 T Logitech X100 prenosni zvucnik 2 T
   
Logitech X100 prenosni zvucnik 3 T Logitech X100 prenosni zvucnik 4 T

 

Logitech X100 prenosni zvučnik je dostupan u pet različitih boja koje ističu njegov zanimljiv dizajn, od sive do žute, kao i narandžaste, crvene i zelene boje. Osim toga, ima prikladni mikro USB kabl koji omogućava brzo punjenje kako biste zvučnik mogli koristiti u svim svojim dnevnim avanturama.

 

Logitech X100 prenosni zvucnik 5 T

 

Logitech X100 prenosni zvučnik se očekuje u januaru 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 49,99 evra.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar