| Vesti | Hardver | Logitech se okreće HD web kamerama
Hardver

Logitech se okreće HD web kamerama

logitech

Kompanija Logitech debituje sa svojom novom linijom HD web kamera koje nude čak 720p za video poziv preko poznatih programa kao što su Skype, Yahoo, Windows Live Messenger, kao i Gmail Voice/Video razgovor.

 

 

 

 

Prema Eric Kintzu, potpredsedniku Logitecha, vodeća kamera HD Pro C910 webcam koja će koštati 100$ (raspoloživo u Avgustu), snima „kristalno jasan“ stereo zvuk jer ima dva mikrofona, dok dopušta korisnicima da snime pun HD 1080p video kao i slike sa svojom 10-megapixel kamerom.

 

Kintz je naveo i da svaka nova Logitech HD web kamera je opremljena sa kompanijinom Fluid Crystal tehnologijom, koja omogućava renderovanje kristalno jasnih slika dok video ostaje tečan prilikom pokreta, a boje ostaju žive i realne.

 

logitechhdwebcams

 

Ostale web kamere koje će biti dostupne u Junu uključuju :

 

C510 – 60$, za prenosne HD video pozive i snimanja. Poseduje mogućnost sklapanja i može da stane u džep. 720p za video pozive, i 1080p za snimanje.

C310 – 50$. Pravi kristalno čiste slike od 5-megapixela. 720p za video pozive, i 1080p za snimanje.

C270 – 40$. 3-megapixela slike. 720p za video pozive, i 1080p za snimanje.

 

Trebalo bi još napomenuti da ovi navedeni modeli podržavaju i opciju upload-ovanja svog materijala na sve popularnije socijalne mreže poput Facebook-a i Youtube-a putem jednog klika dugmeta.

 

Izvor : tgdaily

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar