| Vesti | Hardver | Logitech predstavlja MX Master bežičnog miša
Hardver

Logitech predstavlja MX Master bežičnog miša

Logitech MX Master

Logitech će na tržište plasirati jedno prijatno osveženje kad su računarske periferije u pitanju, a reč je o novom MX Master bežičnom mišu. Ovaj novi miš je prvenstveno namenjen kompleksnijim radnim okruženjima, gde se koristi više ekrana, uređaja i operativnih sistema. Dizajn spoljašnjosti mu je ručno oblikovan, tako da odgovara prirodnom položaju ruke i da pruža što više komfora za šaku i zglob prilikom korišćenja. Pored ergonomskog oblika, svi tasteri i točkići su postavljeni na optimalna mesta radi što prijatnijeg rada.

Scroll točkić se prilagođava brzini korišćenja, pa se automatski prebacuje iz click-to-click načina rada, u mod za brzi scrolling. Sa leve strane miša, ispod palca, se nalazi još jedan točkić, koji je namenjen prebacivanju stranica i bočnom scrollingu

 

 

MX Master povezujete sa Vašim Windows ili Mac računarom, koristeći Logitech Unifying risiver (koji dolazi sa mišem) ili putem Bluetooth Smart tehnologije. Možete ga i uparivati sa maksimum tri uređaja i tako ga koristiti sa desktop i laptop računarom, kao i tabletom. Pritiskom na Logitech Easy-SwitchTM taster, ovaj miš Vam omogućava prebacivanje sa jednog na drugi ili treći uređaj, a poseduje i mogućnost da imitira gestikulacione kontrole. Zahvaljujući Logitech Options softveru, sve tastere i akcije možete podesiti prema svojim potrebama, a više o svim ovim opcijama možete saznati ovde.

 

Logitech MX Master 2 T

 

MX Master miš je opremljen Logitech Darkfield laserskim senzorom, koji osigurava preciznu kontrolu na skoro svim površinama, uključujući staklo i druge jako uglačane površine.

 

Logitech MX Master 1 T Logitech MX Master 3 T

 

Novi Logitech miš može da se pohvali i punjivom baterijom koja traje i do 40 dana sa jednim punjenjem, a tu je i osvetljenje koje Vas obaveštava kad je baterija pri kraju. Tada, putem micro-USB kabla, povezujete miša sa računarom i dok punjenje traje, možete nastavi sa upotrebom miša.

 

Logitech MX Master 4 T Logitech MX Master 5 T Logitech MX Master 6 T

 

Logitech MX Master se na tržištu očekuje tokom aprila 2015. godine, a preporučena maloprodajna cena bi trebala da iznosi 99,99 američkih dolara.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu