| Vesti | Hardver | Logitech predstavlja prilagodljivi gejming miš – G502 Proteus Core
Hardver

Logitech predstavlja prilagodljivi gejming miš – G502 Proteus Core

Logitech G502 Proteus Core

Logitech je nedavno predstavio najnoviji gejming miš iz G serije proizvoda – Logitech G502 Proteus Core. Ovog prilagodljivog miša ističe senzor od 12000 DPI-a sa mogućnošću adaptiranja na različite površine, kao i balansiranja težine.

Izuzetno sam srećan što sam imao priliku da isprobam Proteus Core miša i osećaj je divan! Nakon testiranja mogu još jednom da potvrdim da je neverovatno prilagodljiv i idealan za moju ruku“, izjavio je Hai Lam, vođa tima Cloud 9. “Prilagođavanje DPI je super lagano i vrlo fleksibilno. Ovo je zasigurno moj najdraži miš do sada„.

Kao i ostali proizvodi iz Logitech G linije, Proteus Core odražava Logitech-ovu posvećenost naučnim dostignućima koja igračima kasnije pomažu u pobedama.

 

S najboljom senzorskom tehnologijom na svetu, prikladnom podlogom, zatim mogućnošću prilagođavanja težine i balansa, kao i mehaničkim prekidačima, učinili smo ovaj miš superiornim”, rekao je Ehtisham Rabbani, generalni menadžer za gejming poslovanje iz Logitecha. “Logitechov G tim veruje da na kraju uvek pobeđuje nauka!

 

Logitech G502 Proteus Core 3 T

 

Glavna karakteristika Proteus Core miša je ekskluzivna Logitechova G Delta Zero tehnologija sa najpreciznijim senzorom na svetu. Sa velikim raspon DPI-a od 200 pa sve do 12000, Proteus Core je dizajniran za pružanje visokih performansi u praćenju i brzini. G502 može pratiti kretanje sa ubrzanjem do 760 cm u sekundi.

 

Logitech G502 Proteus Core 2 T

 

Proteus Core ima opciju kalibrisanja senzora na raznim gejming podlogama sa jedinstvenim reflektujućim osobinama i mogućnosti konfigurisanja miša prema optimalnim performansama. To znači da možete postići bolje praćenje i minimalne greške nezavisno od podloge. I pri tome nije važno da li je podloga tvrda ili mekana, svetla ili tamna jer zahvaljujući Proteus Core-u uvek imate najbolju reakciju senzora.

 

Logitech G502 Proteus Core 1 T

 

Kako biste poboljšali fizički osećaj, imate mogućnost prilagođavanja težine i centra mase miša sa tegovima od 3,6 grama (ukupno 5 tegova po 3,6 g). Za potpunu kontrolu i personalizaciju ​​možete koristiti Logitech Gaming Software za stvaranje ili reprogramiranje bilo koje makro instrukcije na jednom od 11 tastera, a sve to zahvaljujući 32-bitnom ARM procesoru. G502 Proteus Core koristi mehaničke mikroprekidače ispod svakog dugmeta, a uz to miš ima dual-mode hyper-fast točak koji je poboljšan kako bi se povećala click-to-click preciznost i brzo skrolovanje po bilo kom sadržaju.

Logitech G502 Proteus Core prilagodljivi gejming miš se očekuje u aprilu 2014. godine na evropskom tržištu, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 79,99 evra.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu…