| Vesti | Hardver | Logitech predstavlja G410 Atlas Spectrum TKL mehaničku tastaturu
Hardver

Logitech predstavlja G410 Atlas Spectrum TKL mehaničku tastaturu

Logitech G410

Logitech je predstavio novu mehaničku gejming tastaturu, ultra-tankog dizajna sa Logitech Romer-G mehaničkim prekidačima, pod nazivom G410 Atlas Spectrum TKL. Osim što nudi 25% brži odgovor od standardnih mehaničkih tastatura, ako je verovati proizvođaču, Logitech G410 Atlas Spectrum TKL se odlikuje i dugotrajnošću i inteligentnim RGB osvetljenjem, kao i dizajnerskim rešenjem bez numpad-a. Tastatura se, takođe, može povezati s Logitechovom aplikacijom Arx Control Integration, putem koje se na mobilnom uređaju prikazuju sve dostupne informacija o igranju. 

„Usko smo sarađivali sa igračima svih starosnih grupa, kao i igračima iz našeg eSports tima, kako bismo proizveli ovu izdržljivu i ugodnu ultra-tanku tastaturu“, rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer gejming odeljenja u Logitechu. „G410 Atlas Spectrum je mehanička tastatura kakvu su naši fanovi tražili – dovoljno je mala da ostavlja više mesta za pomeranje miša, a ima pozadinsko osvetljenje za sve gejming aktivnosti.“ 

Logitech G410 Atlas Spectrum ima ekskluzivne Romer-G mehaničke prekidače koji mogu registrovati pritisak na taster i do 25% brže od konkurentskih mehaničkih prekidača. Uz visinu tačke pritiska od 1,5mm, Romer-G prekidači primaju naredbu na osnovu koje Vam pružaju veću prednost u takmičarskim igrama, gde je svaka milisekunda važna. Uz veću izdržljivost tastature od oko 70 miliona pritisaka, možete je koristiti jako dugo, znajući da će ova tastatura preživeti sve vaše igre.

 

Logitech G410 1 T Logitech G410 2 T

 

Zahvaljujući svim tasterima važnim za igranje, Logitech G410 Atlas Spectrum tastaturu možete koristiti i na LAN turnirima, jer zauzima malo prostora. Bez numeričkih i makro tastera, imaćete više prostora za široke pokrete mišem. Osim toga, kompaktan dizajn omogućava i poboljšanu udobnost, što je posebno važno za DPI igrače.

 

Logitech G410 3 T Logitech G410 4 T

 

Središnje osvetljenje na tastaturi će pritom olakšati pronalaženje odgovarajućih tastera u igri, čak i u mraku. Kada tastaturu povežete na Logitech Gaming Software, možete prilagoditi osvetljenje u punom spektru od 16,8 miliona boja. Softver vam omogućava da sinhronizujete obrasce osvetljenja i na drugim Logitech G uređajima, označite tastere za praćenje ili druge naredbe u različitim bojama i prilagodite boje vašem profilu igre. Logitech G410 Atlas Spectrum donosi jedinstveno osvetljenje koje pokriva sve tastere i daje im jasan i čitljiv izgled.

 

Logitech G410 5 T Logitech G410 6 T

 

Logitech Arx Control je besplatna mobilna aplikacija za iOS i Android operativne sisteme, kojom se omogućava prikaz vitalnih podataka i statistike igre na vašem mobilnom uređaju. Logitech G410 Atlas Spectrum dolazi u paketu sa postoljem za telefon ili tablet, kako biste mobilni uređaj sa kojeg očitavate podatke mogli držati na stolu i lako pristupili ovoj aplikaciji.

 

Logitech G410 7 T Logitech G410 8 T

 

Logitech G410 Atlas Spectrum tastatura se očekuje u Evropi početkom oktobra 2015. godine, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 149 evra.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu