| Vesti | Hardver | Logitech predstavio Z213
Hardver

Logitech predstavio Z213

Logitech Z213

Kompanija Logitech je predstavila Logitech Z213, novi multimedijalni sistem zvučnika sa dva satelitska zvučnika i subwooferom. Ovaj sistem je dizajniran tako da ima bogate basove koji će upotpuniti doživljaj slušanja muzike, igranja igara ili gledanja filmova.

Prema navodima iz Logitecha multimedijalni zvučnici Z213 su za ljude koji žele visok kvalitet zvuka, a ne žele da probiju svoj budžet. Takođe, korisnik će uz ovaj 2.1 sistem zvučnika dobiti mogućnost da ne oduzima dragocen prostor radnoj površini ili dnevnoj sobi.

Osim svoje kompaktnosti, Logitech multimedijalni sistem zvučnika Z213 je dizajniran za rad sa širokim rasponom audio uređaja, uključujući Windows i Mac OS računare, tablete, pametne telefone i MP3 plejere. Sistem zvučnika ima subwoofer sa četvoroinčnim drajverom i bas koji omogućava korisniku da savršeno oseti ritam omiljene muzike, filmova i igre.

 

Logitech Z213 5

 

Tu je i dugme u zadnjem delu subwoofera koje omogućava lako podešavanje jačine basa. Žičani upravljač olakšava uključivanje i isključivanje sistema i podešavanje glasnoće. Za one koji žele da slušaju muziku u potpunoj privatnosti mogu priključiti slušalice u kompatibilni 3,5mm ulaz koji se nalazi na upravljaču.

 

Logitech Z213 1

 

Logitech multimedijalni sistem zvučnika Z213 je kompatibilan sa Logitech Bluetooth Audio adapterom. Dovoljno je spojiti adapter na sistem zvučnika i uživanje ​​u muzici, koja dolazi iz bilo kojeg od uređaja koji koristi Bluetooth tehnologiju, može da počne.

 

Logitech Z213 2 T Logitech Z213 3 T Logitech Z213 4 T

 

Logitech Z213 se očekuju u Evropi u junu 2014. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 29,99 evra.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar