| Vesti | Hardver | Logitech predstavio Illuminated K830 tastaturu
Hardver

Logitech predstavio Illuminated K830 tastaturu

Logitech K830

Kompanija Logitech je predstavila Logitech Living-Room Illuminated K830 tastaturu za lakše upravljanje i uživanje korisnika dok recimo gleda svoj omiljeni TV program.

Logitech K830 je punjiva tastatura koja ima tastere sa pozadinskim osvetljenjem, integrisani touchpad i napredne mogućnosti bežičnog povezivanja kako bi korisnik mogao lakše pisati ili upravljati TV-om sa svog kauča ili kreveta, čak i u mraku.

 

 

„Sve više i više korisnika želi jednostavnije pristupiti arhivi filmova, TV programima, muzici ili fotografijama sa svog računara spojenog na TV“, izjavila je Charlotte Johs, potpredsednica za razvoj brenda za PC dodatke u Logitechu, i dodala: „Naša nova Illuminated Living-Room tastatura K830 je dizajnirana sa ciljem jednostavnog povezivanja i korišćenja. Zbog pozadinskog osvetljenja tastera i vrhunske estetike izvrsno će se uklopiti u dnevne boravke svih koji vole različite TV sadržaje“.

 

Logitech K830 06

 

Logitech Illuminated Living-Room K830 tastatura ima automatsko prigušivanje ili pojačavanje pozadinskog osvetljenja u zavisnosti od količine svetla u prostoriji, tako da se može pisati bez ikakvog napora u svim uslovima osvetljenja. Za vreme pisanja tasteri će bi osvetljeni, a čim se prestane sa pisanjem/kucanjem pozadinsko osvetljenje se isključuje nakon pet sekundi kako bi se uštedela energija.

 

Logitech K830 01 T Logitech K830 02 T

 

Tastatura je dizajnirana za moderne stambene prostore, kompaktna je i lagana, sa tasterima koje pružaju odličan osećaj u radu i koji su optimizovani za kontrolu sadržaja. Uz Logitech Illuminated Living-Room K830 tastaturu korisnik se može opustiti, sesti i pregledati različit sadržaj sa brzom i pouzdanom vezom na udaljenosti do 10 metara i to zahvaljujući malom Unifying prijemniku koji poseduje napredno 2,4GHz bežično povezivanje. Tastatura je punjiva tako da ne morate da brinete o zameni baterija.

 

Logitech K830 03 T Logitech K830 04 T Logitech K830 05 T

 

Da bi izbegli tradicionalno korišćenje tastature ili miša ili njihovo stalno traženje i nespretno korišćenje tokom rada na kauču, ova tastatura kombinuje mogućnosti korišćenja dva uređaja u jednom. Touchpad na tastaturi je vrlo gladak i ima preciznu kontrolu kursora, a zaobljeni rubovi tastature čine je lakom za držanje i vertikalno odlaganje u prostoriji radi uštede prostora.

 

 

Logitech Illuminated Living-Room tastatura K830 se očekuje u Evropi u aprilu 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99,99 evra.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar