| Vesti | Hardver | Logitech predstavio G402 Hyperion Fury
Hardver

Logitech predstavio G402 Hyperion Fury

Logitech G402

Kompanija Logitech je, prema njihovim rečima, predstavila najbrži gejming miš na svetu – Logitech G402 Hyperion Fury namenjenog okorelim gejmerima koji traže samo najbolje.

Hyperion Fury dolazi s novom ekskluzivnom senzorskom tehnologijom Fusion Engine sa kojom se može ostvariti pouzdano praćenje od 500 inča u sekundi (IPS) (12m/s), i već poznatom Logitechovom Delta Zero tehnologijom kojom se postiže izvanredna preciznost.

Fusion sistem, koji se nalazi u Hyperion Fury mišu, delo je Logitechovih inženjera i rešava učestale probleme sa kojima se susreću FPS igrači, a to je da najčešće miševi ne mogu da prate brze pokrete igrača. Kombinujući optičku tehnologiju sa meračem brzine i žiroskopom, Fusion sistem će igračima pružiti do sada nedostižnu brzinu praćenja.

 

Logitech G402 1

 

Hyperion Fury ima sistem sa 32-bitnim ARM procesorom što omogućava pouzdane i tačne brzine praćenja koje premašuju 500 inča u sekundi. Osim toga, lagani materijali i nisko trenje omogućavaju izuzetno brze poteze pri kojima se ne gubi osećaj udobnosti prilikom igranja.

 

Logitech G402 2

 

Logitechova ekskluzivna Delta Zero tehnologija osigurava vrhunsku preciznost Hyperion Fury miša. Igrač može u trenu pristupiti nekoj od četiri DPI postavke tako da se u igri vrlo lako može prebaciti sa detaljnog snajperskog nišanjenja na high-speed poteze, i to sve sa maksimalnom preciznošću. Korišćenjem Logitech Gaming softvera se može dodati i peta DPI postavku i time dodatno prilagoditi miš. Brzim prebacivanjem DPI-a, od 4000 DPI do 240 DPI, igračima se daje mogućnost da budu najbolji u žaru igre.

 

Logitech G402 3

 

Hyperion Fury ima osam programabilnih tastera koji se mogu podesiti kako igrač želi – nezavisno od toga da li želi složene makro naredbe ili pojedinačne tastere – i to uz pomoć Logitech Gaming softvera. Moguće je memorisanje konfigurisane postavke i uvek im maksimalno brzo i lako pristupiti.

 

Logitech G402 4

 

Logitech G402 Hyperion Fury FPS gejming miš se očekuje u Evropi u avgustu 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 59,99 evra.

 

Logitech G402 5

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar