| Vesti | Hardver | Logitech predstavio C922 Pro stream web kameru
Hardver

Logitech predstavio C922 Pro stream web kameru

Logitech C922

Kompanija Logitech je predstavila web kameru – Logitech C922 Pro Stream Webcam. Ova web kamera je dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe ozbiljnih streamera.

C922 Pro Stream Web kamera omogućava streaming i snimanje 1080P video materijala sa 30 FPS ili 720P pri 60FPS, a sadrži i softver za izmenu dinamičkih pozadina i premium licencu XSplit za snimanje i streaming. C922 Pro Stream web kamera dolazi sa stonim stativom i obrtnim postoljem koje omogućava podešavanje kamere za najbolji mogući ugao snimanja.

Sa C922 Pro Stream web kamerom se može snimati u HD rezoluciji (720P) sa 60FPS tako da čini pokrete fluidnijim. C922 kamera ima mogućnost izmene dinamičke pozadine i koristi inteligentno prepoznavanje oblika kao bi odvojila igrača od podloge, bez upotrebe nezgrapnog zelenog ekrana. Igrači, pritom, mogu koristiti i popularne aplikacije kao što su OBS i XSplit.

 

Logitech C922 1

 

Logitech je iskoristio najbolje od onoga što je predstavio u nagrađivanoj Logitech HD Pro web kameri C920 i na osnovu toga poboljšao kvalitet video zapisa. Uz automatsku korekciju slabog osvetljenja i oštriji autofokus, C922 Pro se prilagođava treperavoj sobnoj rasveti ili onoj koja dolazi sa više računarskih ekrana, tako da se može streamovati jasan video zapis čak i pri slabom osvetljenju. Bez obzira na ugao emitovanja, dva višestrano usmerena mikrofona koja poništavaju buku omogućavaju čist stereo zvuk bez gubitka kvaliteta streaminga i videa.

 

Logitech C922 2

 

Logitech je blisko sarađivao sa XSplit-om kako bi dodavanjem predefinisanih postavki na C922 web kameri integrisali svoje omiljene live streaming aplikacije i one za snimanje, i omogućili svojim korisnicima najbolje iskustvo. C922 web kamera dolazi u paketu sa tromesečnom XSplit Premium licencom, što uključuje potpuni pristup profesionalnim alatima i dodacima – XSplit Broadcaster i XSplit Gamecaster tako da možete brzo i jednostavno početi streaming bilo koje vrste sadržaja “direktno iz kutije”.

Logitech C922 Pro Stream web kamera je dostupna po ceni od 99,99 evra.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar