| Vesti | Hardver | Logitech najavio G502 Proteus Spectrum
Hardver

Logitech najavio G502 Proteus Spectrum

Logitech G502 Proteus Spectrum

Logitech je najavio novi Logitech G502 Proteus Spectrum gejming miš. U odnosu na Logitech G502 Proteus Core, Spectrum ima napredno RGB prilagodljivo osvetljenje. Spectrum, kao Core krasi odličan senzor.

Korisnik može uskladiti svoj način igre sa osvetljenjem od preko 16,8 miliona boja koristeći Logitech Gaming Software (LGS). Moguće je podesiti osvetljenje birajući ga iz ponuđenog spektra, a tu je i njegova sinhronizacija sa drugim Logitech G uređajima koji poseduju RGB osvetljenje.

“Logitech G502 Proteus Spectrum ima neverovatan senzor, a od sada i bolje osvetljenje”, izjavio je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer za gejming periferije u Logitechu, i dodao: “Miš možete sinhronizovati sa drugom Logitech G gejming periferijom koja podržava RGB kako biste dobili zanimljive efekte”.

 

 

Logitech G502 Proteus Spectrum ima najprecizniji optički senzor – PMW3366 kojim se ostvaruje maksimalan učinak i precizno praćenje. Upravo zahvaljujući ekskluzivnoj Logitech G Delta Zero tehnologiji povećava se preciznost. Logitech G502 Proteus Spectrum takođe ima veliki DPI raspon od 200 do 12.000.

 

Logitech G502 Proteus Spectrum 1

 

Kako bi korisnik podesio miša prema sopstvenim željama, tu je mogućnost podešavnja mase, kao i njenog centar uz pomoć pet tegića – ukupno 5 tegića po 3,6 g. Uz LGS korisnik može dodeliti bilo koji naredbu ili makro u jednom od 11 programabilnih tastera.

 

Logitech G502 Proteus Spectrum 2

 

Za optimalne performanse omogućeno je kalibrisanje senzora na gejming podlogama sa jedinstvenim reflektujućim osobinama. Stoga će optimizacija dinamičkog raspona senzora prema odgovarajućim svojstvima površine rezultirati maksimalnim performansama nezavisno od vrste podloge.

G502 Proteus Spectrum ima gumene držače i zgodan oblik tastera čime se omogućava udobnost pri korišćenju. Pored toga, Logitech G502 Proteus Spectrum ima i zasebne leve i desne tastere koji pružaju čvrstu i stabilnu platformu, što rezultira preciznijim i izdržljivijim klikovima. Uz sve to miš ima ekskluzivni dual-mode hyper-brzi točkić koji je dodatno poboljšan kako bi se povećala click-to-click preciznost i super brzo skrolovanje dok surfujete internetom.

 

Logitech G502 Proteus Spectrum 3

 

Logitech G502 Protues Spectrum se uskoro očekuje i u Srbiji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 89,99 evra.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar