| Vesti | Hardver | Logitech K400 white
Hardver

Logitech K400 white

Logitech K400 white

Popularna bežična touch tastatura K400 od sada i u beloj boji

 

Logitech je najavio specijalnu seriju svoje popularne bežične touch tastature Logitech K400 u beloj boji, koja je dizajnirana tako da bi se što bolje prilagodila današnjim modernim enterijerima.

Bela Logitech bežična touch tastatura K400 osmišljena je da, prvenstveno, upotpuni korisnikove računarske potrebe u dnevnom boravku. Namenjena je za korišćenje u opuštajućoj atmosferi, a obzirom da ima bežični domet od 10m pomoću ove tastature korisnik može nesmetano kontrolisati prenosni računar zasebno ili kad je spojen na televizor, sve iz udobnosti fotelje.

Ugrađeni 9-centimetarski touchpad čini vertikalno i horizontalno skrolovanje potpuno prirodnim i u potpunosti eliminiše potrebu za korišćenjem miša.

 

 

Logitech bežična touch tastatura K400 jedna je od najpopularnijih tastatura ikada, a sada je predstavljamo u novom ruhu koje odgovara novim dizajnerskim trendovima”, izjavio je Thibaud Nolf, Logitechov EMEA menadžer za kategoriju tastatura i combo uređaja.

 

Logitech K400 white 2 T

 

Gospodin Thibaud Nolf je potom i dodao: “Bilo da pretražujete nove video materijale na YouTube kanalu, tvitujete o omiljenoj TV emisiji ili se dopisujete s prijateljima, ova tastatura je pravi izbor zbog mogućnosti jednostavne kontrole. Uz to, savršeno se uklapa u dizajn modernih dnevnih soba”.

 

Logitech K400 white 1 T

 

Za razliku od sličnih proizvoda, povezivanje Logitech bežične touch tastature K400 je jednostavno – umetanjem malenog Unifying prijemnika u USB ulaz spremna je za korišćenje. Korisnici mogu povezati do pet Logitech uređaja preko jednog Unifying prijemnika, a baterija na ovoj tastaturi traje do godinu dana, pa se tako otklanja svaka potreba za žičanim uređajima i dodatnim punjenjem. Tastatura je ujedno dizajnirana i da se lako odloži u vertikalnom položaju, pa će zbog toga svi oni koji vole minimalistički pristup dizajnu otkriti da je Logitech bežična touch tastatura K400 u beloj boji dobar izbor za njihove dnevne boravke.

 

Logitech K400 white 3 T

 

Logitech bežična touch tastatura K400 u beloj boji očekuje se širom Evrope u septembru 2013. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 39,99 evra.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar