| Vesti | Hardver | Logitech G Pro mehanička tastatura
Hardver

Logitech G Pro mehanička tastatura

Logitech G Pro

Kompanija Logitech je predstavila Logitech G Pro mehaničku gejming tastaturu. Ova tastatura je dizajnirana u saradnji sa vrhunskim eSport igračima, a dolazi bez numeričkog dela jer je namenski rađena za profesionalna takmičenja.

Logitech G Pro tastatura dolazi sa Romer-G mehaničkim tasterima i nudi 25 posto brži odgovor od standardnih mehaničkih tastatura. Tu su i odvojivi kablovi koji čine tastaturu lako prenosivom, prilagodljiva RGB rasveta, kao i ugrađena memorija.

Logitech eskluzivni Romer-G mehanički tasteri izrađeni su da pruže brz „odgovor“ i izdržljivost, nudeći preciznost i brzinu. Uz kratki hod od 1,5mm Romer-G tasteri registruju pritisak do 25 posto brže od standardnih mehaničkih tastera.

 

Logitech G Pro 1

 

Logitech G Pro mehanička gejming tastatura kompaktnog je dizajna bez numeričkog dela, što je čini lako prenosivom za putovanja na turnire i ostavlja više prostora na stolu za miš. Tastatura je ojačana čeličnom pločom u podlozi, dodajući stabilnost i čvrstoću.

 

Logitech G Pro 2

 

Odvojivi Micro-USB priključak osigurava da se kabl neće prekinuti na mestu priključka dok se nosi u torbi. Trodelni dizajn podržava jednostavan i pouzdan prenos podataka.

Koristeći Logitech Gaming Software (LGS), igrači mogu odabrati i personalizovati svaki pojedini taster sa više od 16,8 miliona boja i sačuvati podešavanja na ugrađenu memoriju, tako da je odmah dostupna za korišćenje na takmičenju.

 

Logitech G Pro 3

 

Logitech G Pro mehanička gejming tastatura očekuje se u prodaji početkom marta 2017. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 149 evra.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar