| Vesti | Hardver | Logitech Bluetooth Multi-Device K480 tastatura
Hardver

Logitech Bluetooth Multi-Device K480 tastatura

Logitech K480

Logitech predstavlja tastaturu namenjenu Vašem računaru, pametnom telefonu i tabletu

 

Logitech je danas predstavio Bluetooth Multi-Device tastaturu, K480, prvu tastaturu dizajniranu za upotrebu sa tri uređaja istovremeno, bez obzira na platformu.

Od sada možete za vreme kucanja nekog teksta na računaru da odgovorite na poruku na Vašem pametnom telefonu ili da iskucate Tweet na tabletu, a sve to pomeranjem Easy-Switch točkića.

Ova univerzalna tastatura može istovremeno da se poveže sa tri različita Bluetooth bežična uređaja, bez obzira koje operativne sisteme koristite (Windows, Mac ili Chrome OS za računar, Android ili iOS za tablet i smartphone). 

 

Sa ovom tastaturom možete kucati s uživanjem za Vašim pisaćim stolom, koristeći poznati raspored tastera i prečice koje najčešće upotrebljavate.

 

Logitech K480 1 T Logitech K480 2 T Logitech K480 3 T

 

Integrisano postolje (dok) će pritom čvrsto držati Vaš telefon i tablet pod odgovarajućim uglom. Dimenzije K480 tastature su: 299 x 195 x 20mm (ŠxDxV).

 

Logitech K480 4 T Logitech K480 5 T Logitech K480 6 T

 

Na raspolaganju imate dve kombinacije boja: crnu tastaturu sa zelenim detaljima i belu tastaturu sa sivim detaljima, tako da možete odabrati onu varijantu koja se najbolje uklapa u Vaše okruženje.

 

 

Logitech Bluetooth Multi-Device K480 tastatura će biti dostupna na evropskom i američkom tržištu početkom septembra 2014. godine, po preporučenoj ceni od 49,99 američkih dolara.

 

Izvor: Techpowerup

 

Komentarišite na forumu