| Vesti | Hardver | Lian Li predstavio PC-V2130
Hardver

Lian Li predstavio PC-V2130

Lian Li Full Tower PC-V2130

Lian-Li je najavio novo full tower kućište od brušenog aluminijuma, PC-V2130. Poboljšana verzija popularnog PC-V2120, PC-V2130 je napredovao u dizajnu tako što pruža veću podršku sistemima vodenih hlađenja, svestranijim opcijama za ugradnju HDD-ova, kao i lakšem uređivanju kablova unutar kućišta.

PC-V2130 može ispuniti svaku hardversku želju PC entuzijaste. Podržava sve matične ploče do HPTX formata. Iza „tacne“ za matičnu ploču, kao i na pojedinačne prenosive nosače, može biti montirano do 11 3,5″/2,5″ hard diskova!

Jedan nosač koji može da se skine i koji dolazi uz kućište omogućava instalaciju još četiri diska od 2,5″. Ovo kućište poseduje i modularni kavez od 5,25″, koji omogućuje veću fleksibilnost u korišćenju prostora kako to korisniku odgovara.

Što se tiče proširenja podrške za vodeno hlađenje, gornji panel koji lako može da se skine omogućava laku instalaciju radijatora od 240/280mm. Još dva radijatora od 280 mm mogu biti postavljena napred i na dnu kućišta, što je za svaku pohvalu. Posebno obrađene dve rupe iznad pozadinskog izduvnog ventilatora od 120mm pružaju dodatnu podršku vodenom hlađenju.

 

Lian Li Full Tower PC-V2130 4

Lian Li Full Tower PC-V2130 5 

 

PC-V2130 ima 8 posebno izrađenih otvora sa kederom, namenjenih lakšem uređivanju kablova, a tu je i rastojanje do 31mm između bočne stranice i tacne za matičnu ploču tako da će mesta za kablove biti i više nego dovoljno.

 

Lian Li Full Tower PC-V2130 1


PC-V2130 je pun vrhunskih karakteristika koje olakšavaju instalaciju bez alata. U unutrašnjosti kućišta, Lian Li-ev PCI slot mehanizam za montažu bez alata omogućava jednostavno postavljanje kartica za proširenje. Spolja, cela prednja maska može da se skine uklanjanjem nekoliko šrafova, što olakšava pristup do 2 filtera za prašinu. Bočni paneli se mogu skinuti samo pritiskom na dve reze.

 

Lian Li Full Tower PC-V2130 2

 

Tu su i točkići za lakše upravljanje. Njihov dizajn omogućava lako pomeranje celog sistema. Kočioni mehanizam na zadnjim točkićima sprečava pomeranje kućišta kada se već postavi na određeno mesto.

I/O panel se nalazi na vrhu PC-V2130, i skriven je poklopcem kada nije u upotrebi. Povezivanje uključuje četiri USB 3.0 porta i HD audio priključke.

 

Lian Li Full Tower PC-V2130 3

Sve navedeno nije sve što ovo kućište može pružiti, tako da pogledajte šta sve ovo kućište nudi na video materijalu ispod:

 

 

Sve ovo ima svoju cenu, pa će tako PC-V2130 biti dostupan u srebrnoj (PC-V2130A), crnoj (PC-V2130B) i skroz crnoj boji sa prozorom (PC-V2130X) po preporučenim cenama od 499$, za crnu i sivu varijantu, i 569$ za potpuno crno kućište sa prozorom.

 

Izvor: Guru3D

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar