| Vesti | Hardver | LEPA predstavlja Aquachanger liniju AIO vodenih hlađenja
Hardver

LEPA predstavlja Aquachanger liniju AIO vodenih hlađenja

LEPA AquaChanger

LEPA na tržište izbacuje Aquachanger All-In-One vodene CPU hladnjake, a radi se o dva modela sa različitim veličinama radijatora, od 120mm i 240mm. Bakarna baza Aquachanger hladnjaka je malo isturena i nudi tzv. Central Diffusing Passage tehnologiju, tačnije usmerava tečnost ka sredini cold plate-a, dok su lopatice ventilatora veoma zanimljivog oblika, a proizvođač ovaj dizajn naziva Dual-Convex.

Aquachanger 120 podržava +300W TDP-a, dok veći 240 model podržava +350W TDP-a. Spoljašnjost vodene pumpe je prošarana elementima koji imaju crveno pozadinsko LED osvetljenje, a ovakav dizajn će se najviše svideti onima koji vole upadljiviji hardver. 

 

Gumene cevi Aquachanger vodenog hlađenja su izrađene od četiri sloja izdržljivih materijala koji, prema rečima proizvođača, obezbeđuju odličnu zaštitu i sprečavaju oštećenja i curenje tečnosti, dok cevi istovremeno ostaju fleksibilne.

 

LEPA AquaChanger 1 T LEPA AquaChanger 2 T

 

Ventilatori koji dolaze sa Aquachanger vodenim hlađenjima imaju PWM kontrolu i specifičan (Dual-Convex) dizajn lopatica koji, kako proizvođač navodi, povećava protok vazduha zahvaljujući urezima na lopaticama i njihovom aerodinamičnom obliku.

 

LEPA AquaChanger 3 T LEPA AquaChanger 4 T

 

Što se tiče propratne opreme, Aquachanger AIO vodeni CPU hladnjaci dolaze sa priborom za montiranje na sve novije Intel i AMD platforme. 

LEPA Aquachanger serija vodenih hlađenja je sada dostupna i u Evropi, i to po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 54,90 evra za model Aquachanger 120 (LPWAC120-HF), odnosno 69,90 evra za Aquachanger 240 (LPWAC240-HF).

 

Izvor: TechPowerUp, LEPA

 

Komentarišite na forumu