| Vesti | Hardver | LC-Power predstavlja nove proizvode
Hardver

LC-Power predstavlja nove proizvode

LC-Power novo

Kompanija LC-Power je na tržište izbacila neke nove zanimljive proizvode, a mi ćemo izdvojiti nekoliko.

Radi se o Cylindron bluetooth zvučniku, Headtron bluetooth slušalicama, LC-KEY-M-1BW kombu tastature i miša, m800BW bežičnom mišu i LC-25U3 Shockproof zaštitnom kućištu za eksterni HDD.   

  

LC-SP-3B Cylindron prenosivi zvučnik je prvenstveno namenjen bluetooth uređajima poput pametnih telefona i tableta, i dolazi sa mikrofonom i prekidačem za razgovor, kao i NFC tehnologijom. Baterija ima trajanje od 6 sati prilikom neprekidne upotrebe, a zvučnik se puni preko Micro-USB kabla. Iako je namenjen uređajima sa bluetooth-om, dolazi sa audio kablom preko kojeg može da se poveže sa npr. MP3 plejerima koji nemaju bluetooth. Dimenzije zvučnika su 7 x 6,5 x 6,5 cm (V x Š x D), a težak je svega 260g.

 

LC-Power novo 01 T LC-Power novo 02 T LC-Power novo 03 T

 

Headtron bluetooth slušalice su bežične stereo slušalice prvenstveno namenjene svim uređajima sa bluetooth-om, a kao i Cylindron zvučnik, dolaze sa mikrofonom i prekidačem za razgovor, a takođe podržavaju i NFC. I ove slušalice možete preko audio kabla povezati sa uređajima koji nemaju bluetooth, a kabel koji uz njih dobijate je dugačak 3,5m i ima „Stop & Play“ opciju. Ove slušalice bez prestanka možete koristiti 16 sati, a pune se preko Micro-USB kabla. Dolaze u crnoj i beloj boji (LC-HEAD-1B i LC-HEAD-1W).

 

LC-Power novo 04 T LC-Power novo 05 T LC-Power novo 06 T

 

LC-KEY-M-1BW je kombo bežične tastature i miša, elegantnog diazajna. I tastatura i miš rade na 2,4GHz i dolaze isključivo u crnoj boji. Miša možete kupiti i odvojeno, a reč je o m800BW modelu. Tastatura sadrži ukupno 119 tastera, od čega je 14 tastera za medijske komande. Dimenzije tastature su 20 x 450 x 178 mm (V x Š x D).

Bežični m800BW miš dolazi sa 4 dugmića, scroll točkićem i DPI prekidačem. Zahvaljujući softveru koji dobijate sa mišem, svako dugme, uključujući i scroll, možete programirati po želji. Osim toga, kod ovog optičkog miša možete birati između tri DPI rezolucije: 1000, 1500 i 2000 DPI, koje menjate odgovarajućim prekidačem na mišu.

 

LC-Power novo 07 T LC-Power novo 08 T LC-Power novo 09 T

 

Novo LC-25U3 Shockproof zaštitno kućište namenjeno je eksternim 2.5″ SATA hard diskovima do 1TB. Ovo zaštitno kućište je izrađeno od aluminijuma, što obezbeđuje bolju predaju toplote, a dolazi i sa gumenom navlakom koja dodatno štiti uređaj od oštećenja. Povezuje se preko USB 3.0 interfejsa, a podržava SATA I/II/III do 6Gb/s.

 

LC-Power novo 10 T LC-Power novo 11 T LC-Power novo 12 T

 

Detaljnije informacije o svim ovim proizvodima možete naći na oficijalnoj LC-Power stranici.

 

Izvor: LC-Power

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar